Haberler

Uşak'da Yerel Yönetimler

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın Yaptığı Açıklamada Alt Gelir Grubuna Hitap Edecek 4. Etap Konut Projesi İçin Toplu Konut İdaresine Başvuruda Bulunduklarını Söyledi.

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın yaptığı açıklamada alt gelir grubuna hitap edecek 4. etap konut projesi için Toplu Konut İdaresine başvuruda bulunduklarını söyledi.

Başkan Apaydın, Uşak’ta daha önce Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 2004 yılı kasım ayında yapımına başlanıp 2005 yılı sonunda sahiplerine teslim edilen 300 konutun ardından yapımında son aşamaya gelen 264 adet 2. etap alt gelir grubu ile 168 adet alt gelir, 352 adet 3. etap projelerinin bitirilmesiyle TOKİ tarafından 1084 konutun yapılmış olacağını söyledi. Daha önceki etaplarda alt gelir grubuna yönelik taleplerin yoğun olması nedeniyle 4. etap için hızlı bir şekilde çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Apaydın, “ ilimizdeki konut ihtiyacını karşılamak amacıyla TOKİ ile çalışmalarımız devam ediyor. TOKİ şuanda ilimizde 1084 konutun yanı sıra bölgenin ihtiyacı olan 1 adet 32 derslikli ilköğretim okulu, ticaret merkezi, sağlık ocağı, kütüphane, kafeterya, cami ile alt yapı gibi ihtiyaçlarını da gideriyor. Uşak Belediyesi olarak bundan sonraki süreç için 4. etap alt gelir grubuna hitap eden 500 konut için TOKİ’ye başvurumuz yaptık. Başvurumuzun olumlu sonuçlanacağına inanıyorum. 1 ay içersinde TOKİ 4. etap çalışma için start verecektir” dedi. 4. etabı Karaağaç mahallesine yapacaklarını ifade eden Başkan Apaydın, “ Biz TOKİ ile çalışmalarımızı yaparken öncelikle şehrimizde geliştirmeyi planladığımız bölgelerden başlıyoruz. İlk 3 etabın yapıldığı bölge gelişmeye başladı. Sıra 4. etap için belirlediğimiz Karaağaç mahallesi bölgesi geliştirmekte. Bu bölgede toplu konutun yapılması yeni yeni yerleşim alanlarına neden olacağına inanıyoruz” dedi. Konutlar için başvuruların vatandaşa ilerleyen günlerde duyurulacağını dile getiren Başkan Apaydın, “ Şu anada başvurular başlamamıştır. TOKİ’den onay alındıktan sonra, başvurular için gerekli ilanlar yapılacaktır. Ayrıca 5. etap içinde yer belirleme çalışmalarımız hızla devam ediyor” diye konuştu.

(KY-Mİ-

(KY-Mİ-)

31.03.2007 11:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title