Haberler

Ünlü Oyuncu Şevval Sam, Yüksek Ateş Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Güncelleme:

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Şevval Sam, hayranlarını korkuttu. Halsizlik ve yüksek ateş şikayeti ile hastaneye kaldırılan Şevval Sam'a Influeanza (Grip) teşhisi konuldu.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Şevval Sam'ın iki gün önce hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini korkuttu. Hastaneden gönderi paylaşan Şevval Sam, Influeanza (Grip) ile savaştığını duyurdu.

Ünlü Oyuncu Şevval Sam Hastanelik Oldu

"EN GEÇ PERŞEMBE TABURCU OLACAK"

Konuyla ilgiliaçıklama yapan Şevval Sam'ın menajeri Harun Belenkoğlu"Perşembe gecesi hastanelik oldu. Halsiz ve ateşi vardı. Influeanza A seviyesinde olduğu söylendi. 'En geç pazartesi taburcu olacak' dedi doktoru. Ekip sağ olsun çekimleri düzenledi. İyileşmesini bekliyoruz" dedi.

Ünlü Oyuncu Şevval Sam'dan Hayranlarını Korkutan Paylaşım! Influanze ile Savaştığını Duyurdu

INFLUANZE NEDİR?

İnfluenza; influenza virüslerinin neden olduğu, toplumda yaygın olarak görülen ve bazı kişilerde hastaneye yatışı gerektirebilecek ölçüde ciddi seyredebilen bir hastalıktır.

Temel olarak enfekte bireylerden öksürme, hapşırma ve konuşma esnasında damlacık yoluyla bulaşmaktadır. Bu damlacıkların enfekte bireylerin 180 cm (6 feet) uzağına kadar yayılabildiği gösterilmiştir. Bunun dışında enfekte bireylerin çıkartıları ile temas eden yüzeylerden kişilere temas yoluyla da bulaşabilmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevval Sam Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (80)

ATILLA TÜRK:

hastane odalarinda bile hala kapris sosyaliscilik oynamaniz artik bizi bikti usandirdi kendinizi bir sey saniyorsuunz entel dantel olmaklar biraz halk olun lüxk yasayip soyalist agizlari yapmayin son model arabalara binip kominislik yapmayin biktik artik sizin riyakarliliginizdan dinsiz olup bize inamamadiginiz haykirmayin bizi milleti ilgilendirmiyor kendinize saklayin neye nasil inaniyorsaniz sizlerin herseyi sahtehayatiniz sahte1 ay fakir kalsaniz intihar edersiniz sizler

27
4
yanıtYanıtla
adasdad:

Atilla türk bunları dedi ve sobanın başında gecekondusunda çürük elmasını yiyerek hayal dünyasında insanlara sallamaya devam etti :DD gereksiz ancak böyle insanlara laf sallarsınız , bu hayatta vasıfsızsınız olum kesere sap olamayacak karakterde insanlarsınız, milleti çekemedikçede Allah tarafından sürüneceksiniz kınadığın şeyi yaşadan öldürmez Allah

yanıt6
yanıt14
doktor:

nankörlük etme. . . kapitalizmin ekmeğini en çok sen yiyorsun. . . ye yoldaş ye. . .

23
2
yanıtYanıtla
Ceren:

Kadin dogru diyor. Domuz gribi, kus gribi bunlar insan elinden ilac satabilmek icin üretilen virüsler. .

yanıt6
yanıt9
mühendis:

pardonda ilk defamı grip oluyormuş

21
2
yanıtYanıtla
ahmet:

zenginin hastalığının adı bile başka vatandaş zatüreyi bile ayakta atlatıyor onun parası var bir şey olmaz

21
2
yanıtYanıtla
TUĞRUL:

HAHAHA AHAHA HA HA

yanıt0
yanıt0
MUSTAFA İLKER:

Kadın gibi kadın . Hep sever ve taktir ederdim , halada öyleyim . . . İnşallah tez zaman da aramıza dönersin dileğiyle

10
12
yanıtYanıtla
FUZAN:

Bunun neyi ünlü yaa?

18
4
yanıtYanıtla
şova:

bakın. . . millet aynı hastalığı zırıl zırıl titreyip çalışarak ayakta atlatıyor. . . Reklam böyle öne çıkıyor. .

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title