Haberler

Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı Ireland, yalnızca çizme giyip poz verdi

Güncelleme:

Hollywood yıldızı Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarının ağzını açık bıraktı. Yalnızca çizme giyip fotoğraf çekinen Ireland Baldwin, çok sayıda beğeni topladı.

Alec Baldwin ile Kim Basinger'ın kızı model Ireland Baldwin paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Genç model cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

TAKİPÇİLERİ ŞAŞTI KALDI

Sadece çizme giyerek çıplak poz veren ünlü model bu hallerini takipçileriyle paylaşınca olay oldu. İç çamaşırı dahi giymeden pozlar veren Baldwin, gönderisini sansürsüz paylaşınca takipçileri şaştı kaldı.

KİMİ TAKİPÇİSİ ÜNLÜ MODELİ ŞİKAYET ETTİ

Instagram'ın fotoğrafı kaldırmasını isteyen bir kısım takipçi ise ünlü modeli şikayet etti. Çoğu takipçi ise bu paylaşımları cesur bularak yorum ve beğeni yağdırdı.

İşte Ireland Baldwin'in pozu;

Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı Ireland, yalnızca çizme giyip poz verdi

Ünlü oyuncu Alec Baldwin'in kızı Ireland, yalnızca çizme giyip poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ireland Baldwin Kim Basinger Alec Baldwin Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (44)

432:

allah islamı nasip eylesin bu kıza amin

20
38
yanıtYanıtla
Vatan:

Türkcemizde esi benzeri olmayan her sey buyuk yazilir. Allah büyük yazılır

yanıt10
yanıt7
Vatan:

Sen önce Türkçe klavye kullan, sonra Türkçe ile ilgili ders vermeye kalk!

yanıt3
yanıt3
Rüknettin dedişkom:

54321 numaralı adam aynı sloganı nerde bir çıplak karı görsen altına atıyorsun işin tadını kaçırdın otur yerine sana sıfır puan veriyorum

yanıt1
yanıt1
Bekir:

Günah dediğin sadece çıplaklıkla mı oluyor?

17
18
yanıtYanıtla
Zoraki:

Allah sana manzaralı bir yerde bir kabir nasip etsin inşallah ama toprak kabul ederse

9
23
yanıtYanıtla
İreland Baldwin:

Sen manzaralı bir yer bul aşkım yan yana yatarız ciğer versem yermisin kedicik

yanıt3
yanıt0
cumaali:

cuma günleri koymayın bari şöyle haberleri ya maşallah bu arada assssaahhhhaha :)

21
5
yanıtYanıtla
Ayten:

Terbiyesiz

11
13
yanıtYanıtla
Ayten:

Neye göre terbiyesiz

yanıt1
yanıt2
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title