Haberler

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Uçakta Taraftara Saldırdı

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Antalyaspor maçı dönüşünde uçakta Gençlerbirliği taraftarına saldırdı, ses kayıtlarını sildirdi.

    Ümit Özat'ın Antalyaspor deplasmanından takımla birlikte aynı uçakla dönen Gençlerbirliği taraftarı bir baba-oğula saldırdığı iddia edildi.

    Yaşanan bu olayın ardından Gençlerbirliği taraftar grubu 'Alkaralar' bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "Her yaşanan kepazeliğin ardından Ümit Özat ve şürekası daha fazla çirkinliğe imza atıp, daha fazla yüz kızartabilir mi derken güne bir başka rezillikle başladık.

    "KÜFÜR VE HAKARET ETTİ"

    Antalyaspor deplasmanından takımla birlikte aynı uçakla dönen taraftarımız Mehmet Soylu ve oğlu Ömer'e saldırıldı. Daha önce de Mehmet Soylu'ya sosyal medya aracılığıyla küfür eden ve bunun hesabını hukuk önünde verecek olan Ümit Özat, dünkü maç sonrası yolcuları uçağa taşıyan otobüste Mehmet Soylu'nun yanına gelerek küfür ve ağır hakaretlerle saldırdı.

    "TELEFONU ALARAK SES KAYDINI SİLDİLER"

    Bu sırada Ümit Özat'ın basın danışmanı olarak geçen ancak gönüllü kulluğunu yapan, ne idüğü belirsiz, kafilede ne işi olduğu dahi anlaşılamayan Mustafa Çevik ile futbolcularımızdan Zeki Yavru ise Mehmet Soylu'nun oğlu Ömer'i sıkıştırıp elinden cep telefonunu alarak Ümit Özat'ın küfür ve hakaretlerinin olduğu ses kaydını silme cüretini gösterdiler. Bu yaşanan hadise Ümit Özat'ın bir taraftara küfür etmesinden ziyade her bir Gençlerbirliği taraftarına ve bu tribünün tümüne edilmiş bir küfürdür.

    "TARAFTAR BUNUN HESABINI SORAR"

    Koskoca Gençlerbirliği camiasının mafya bozuntusu bir adamın egemenliğine girmesini sağlayan iradesiz ve basiretsiz başkan Murat Cavcav ile piyon yöneticilerin bir tepki koymalarını beklemek beyhude olacaktır, farkındayız. Ancak Gençlerbirliği taraftarı da hemen herkesin çok sevdiği Mehmet Soylu'ya yapılmış bu saldırıyı öyle kolay kolay unutmayacak, hesabını soracaktır. Gençlerbirliği birkaç zibidinin, birkaç aşağılık herifin oyuncağı olamayacak kadar büyük bir kulüptür, büyük bir kültürdür.

    O nedenle bir kez daha hatırlatmakta beis görmüyoruz: Kendisine Gençlerbirlikli diyen her bir kimse Murat Cavcav, Ümit Özat ve leş kargaları bu kulübün sahip olduğu tüm değerleri yok etmeden önce tepki vermeli, bu zihniyetten kurtulunması adına üzerine düşeni yapmalıdır. Cavcav ve Özat elbet bir gün gidecek ve Gençlerbirliği yine taraftarlarının Gençlerbirliği olacaktır ama o gün geldiğinde de hatırlanan düşmanların sözleri değil, dostların sessizliği olacaktır.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Mehmet Soylu Antalyaspor Ümit Özat Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
    500

    Yorumlar (23)

    v:

    ayı rahat durmuyor ormana gönderin

    16
    2
    yanıtYanıtla
    ellisekiz:

    yanına fb kalecisinde gönderelim canları sıkılmaz :)

    yanıt6
    yanıt3
    keçi boynuzu:

    Sen ne biçim yorum yazıyorsun ayı derken hakaret kurallarını aşıyorsun edepsizzzlik yapmayın

    yanıt3
    yanıt3
    SPORCU:

    hakketen ya bunu kim teknik direktör yaptı

    8
    4
    yanıtYanıtla
    keçi boynuzu:

    Hakketen deyil hakikaten olmalıydı Sporcuuuuuuuu ?

    yanıt3
    yanıt1
    SPORCU:

    VAŞŞŞŞ adamsın :)

    yanıt1
    yanıt2
    berke:

    bişi dicem bu adama kim hocalık vasfı verdi. meymenetsiz kılıksız git yat evinde ne işin var senin futbolla.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    ellisekiz:

    bu adamdan oldum olası nefret ediyorum camış.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    yavuz selim:

    bu adama para kazandıranlar utansın

    10
    0
    yanıtYanıtla
    KEÇİ BOYNUZU:

    Aslında Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlük vasıfları olan bir insandır Ümit kardeşim ama nasıl olduysa sinirlerine yeniliyor maalesef , Yoksa bir zaman sonra aranılan bir teknik adam olma yolunda , Yapma ümit kardeşim

    4
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title