Haberler

Ulusoy: "Norveç'i Yenip, Finallere Gideceğiz"

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Norveç'i, Norveç'te Yenerek 2008 Avrupa Şampiyonası Finallerine Gideceklerine İnandığını Söyledi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Norveç'i, Norveç'te yenerek 2008 Avrupa Şampiyonası finallerine gideceklerine inandığını söyledi.

Milli takımlar ana sponsoru Ülker'in kurumsal iletişim genel müdürü Zuhal Şeker, sponsorluklar müdürü Hakan Aydınol, sponsorluk yöneticisi Esra Tezel ve spor iletişim müdürü Hakan Artış, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u ziyaret etti.

Ulusoy, buna inancının sonsuz olduğunu kaydederek, ''Allah'ın izniyle biz Norveç'i, gidip Norveç'te yenerek Avrupa Şampiyonası'na adımızı yazdıracağız. Böyle umut ediyorum ve inanarak umut ediyorum. Allah'ın izniyle, Türk futbolcusunun inandığı zaman başaramayacağı bir şeyin olmadığını, inandığı zaman milli takımın dünyada yenemeyeceği hiçbir takımın olmadığını düşünüyorum. Bugüne kadar da Türk Milli Takımı kanıtladı zaten bunu, ama şanssız bir dönem geçirdik. Bu şanssızlığımıza Norveç'te son vereceğiz ve Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz'' diye konuştu.

Haluk Ulusoy da (A) Milli Takım'ın zor bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Bu zor dönemi aşacağız. Bugün birlik ve beraberlik günü. Güzel günlerde, neşeli günlerde insanların birlikte olması çok kolay, ama zor dönemlerde, moralin bozuk olduğu, morale ihtiyacın olduğu dönemlerde insanların bir arada olması, bu duyguyu birlikte paylaşması çok güzel. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var.''

Ülkerspor'a katkılarından dolayı teşekkür eden Ulusoy, ''Bugüne kadar federasyonumuza ve Türkiye'deki tüm kulüplerimize, yetişebildiğiniz kadar futbol ailesine yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. Keşke Fatih Terim hocamız burada olsaydı. Zor günlerde insanların bir arada olması, birbirine destek vermesi önemli'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title