Haberler

Şampiyonlar Ligi'nde Toplu Sonuçlar

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan ilk hafta maçlarıyla başlarken Real Madrid, Shakhtar Donetsk'i gole boğdu. Ronaldo hat-trick yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde A, B, C ve D gruplarında 8 karşılaşma oynandı Shakhtar Donetsk,10 kişi kaldığı Real Madrid karşısında 4-0 mağlup oldu. Ronaldo 3 gol atarak Şampiyonlar Ligi'ne mükemmel bir başlangıç yaptı.

GALATASARAY EVİNDE YIKILDI

Uefa Şampiyonlar Ligi grup maçlarında bu akşam 8 karşılaşma oynanandı. C grubunda mücadele eden Galatasaray, TT Arena'da Atletico Madrid ile karşılaştı. Sarı-kırmızılar mücadeleden 2-0 mağlup ayrıldı.

BENFICA RAHAT GEÇTİ

Grubun diğer maçında ise Portekiz temsilcisi Benfica, Kazakistan temsilcisi Astana'yı 51. dakikada Gaitán ve 62. dakikada da Mitroglou kaydetti.

Bugün oynanan karşılaşmalar ve alınan sonuçlar şu şekilde:

A GRUBU

PSG: 2 - Malmö: 0

Real Madrid: 4 - Shaktar Donetsk: 0

B GRUBU

PSV Eindhoven: 2 - Manchester United: 1

Wolfsburg: 1 - CSKA Moskova: 0

C GRUBU

Benfica: 2 - FC Astana: 0

Galatasaray: 0 - Atletico Madrid: 2

D GRUBU

Manchester City: 1- Juventus: 2

Sevilla: 3 - Borussia Mönchengladbach: 0

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Shakhtar Donetsk Real Madrid Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

H.A.:

Burdakii Cimbomlulara sesleniyom. . . . . . . . . . . . . . . . . . Siz Fenerle ugrascanıza. . kendi takımınızı eleştirin bence. . mac sonrası tribünler istifaya cagırdı yönetimi.

7
2
yanıtYanıtla
ismi lazım degil:

sende bence macını ızleyecegin zaman rahat durun yoksa men edilme ihtimalınız cok yuksek . bu arada ne kadar konusursanız konusun farkımız burda zaten biri euro diger Şampiyon ligi anlatabildim mi ? tabı men edilme kararına gelince kimin gozlemdigide cok onemli canım ya sonucta fener = şike yalan dolan palavra

yanıt2
yanıt3
H.A.:

fark etmez İSMİ LAZIM DEĞİL vatandas, bugün bu ligte yarın samp. liginde hiçmi görmedik o ligleri bos bos konusup burda LAZIMLIK yapma . . Farkınızı gördük kendi evinizde mac bile kazanamadan basladınız. . Hayal görme bu guruptan bile cıkamıcanız. .

2
1
yanıtYanıtla
ısmı lazım degıl:

cıkamasak bız cıkamıcaz sana ne oluyor benım anlamadım ocıkmıs karsınıza bilmem nerekın takımları ısımlerını ayda yılda duydugumuz lonusuyorsun. lazımlık yapan sensın kardesın baska ısın yok oturmus burda gs lilere laf atıyon bilmem napıyon. kazansakta kaybetsekte bız hep bızız bu kadar gecen sene gurur duyduk elbette tekrardan gurur duyacagımız gunlerımız olacak. bir gsli olarak tabıkı bızımde kızdıklarımız var ama sızı ılgılendırmez sız kendı takımınıza bakın tamam

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title