Haberler

    Üçlü zirvede Kur'an'dan alıntı yapan Putin'in Erdoğan ve Ruhani'yi güldüren cevabı

    Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin katılımıyla gerçekleşen üçlü zirvede Suudi Arabistan'a ait petrol şirketi Saudi Aramco'nun iki tesisin hedef alındığı saldırıyı tartışmadıklarını açıkladı

    Türkiye'nin ev sahipliğinden Ankara'da düzenlenen Suriye üçlü zirvesinin ardından yapılan basın toplantısı ilginç diyaloglara sahne oldu. Rusya Devlet Başkanı Putin, Kur'an-ı Kerim'den ayet alıntıladıktan sonra Suudi Arabistan'a kendi savunma sistemini önermesi gülüşmelere neden oldu.

    Ankara'da düzenlenen üçlü zirvenin ardından düzenlenen basın toplantısında liderler gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bu sorulara yanıt veren ve soğuk duruşuyla bilinen Rusya Devlet Başkanı Putin'in verdiği bir cevap salonda gülüşmelere neden oldu. Başkan Putin, Suudi Aramco'ya yapılan saldırıyla ilgili sorulan soruya, Rusya'nın Suudi Arabistan'a yardım etmeye hazır olduğunu söyledi. Putin İran'ın zamanında Rusya'dan S-300 aldığını ve Erdoğan'ın son sistem S-400 hava savunma sistemi aldığı gibi Suudi Arabistan siyasi liderliğinin de aynı yönde akıllıca bir devlet kararı alabileceğini söyledi. Putin'in bu sözleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani'yi de güldürdü.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Suudi Arabistan Vladimir Putin Ankara Rusya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title