Haberler

Uçağını Kaçıran Adriana Lima Bir Gün Gecikmeyle Miami'ye Gitti

Uçağını kaçıran Adriana Lima bir gün gecikmeyle Miami'ye gitti Ünlü model sosyal medyaya fotoğraf koyma uğruna uçağını kaçırmıştıİSTANBUL - Antalya'da katıldığı bir defile sonrası ABD'ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını...

Uçağını kaçıran Adriana Lima bir gün gecikmeyle Miami'ye gitti

Ünlü model sosyal medyaya fotoğraf koyma uğruna uçağını kaçırmıştı

İSTANBUL - Antalya'da katıldığı bir defile sonrası ABD'ye gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda sosyal medya için fotoğraf çektirmek isterken uçağını kaçıran dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, bir günlük gecikmenin ardından Miami'ye gitti.

9 Haziran'da Antalya'da gerçekleştirilen bir defileye podyuma çıkan dünyaca ünlü Brezilyalı manken Adriana Lima, Miami'ye gitmek için özel uçakla dün Antalya'dan İstanbul'a geldi. Beraberindeki manken arkadaşlarıyla birlikte sosyal medya için fotoğraf çektiren Adriana Lima, bu sırada tarifeli uçağına zamanında yetişemedi.

Fotoğraf çektirmek için sıraya girdiler

Dün uçağını kaçıran ünlü manken bu sabah saatlerinde yeniden Atatürk Havalimanı'nda geldi. Yaklaşık iki saat Türk Hava Yolları CIP Lounge'da vakit geçiren Brezilyalı manken Adriana Lima, daha sonra uçağın hareket edeceği kapıya gitti. Havalimanı çalışanları ve yolcular da ünlü mankene yoğun ilgi gösterdi. Adriana Lima fotoğraf çektirmek için sıraya giren hayranlarının isteklerini de geri çevirmedi.

Rahat ve samimi tavırları dikkat çeken Adriana Lima havalimanında kendisini görüntüleyen kameralara da el salladı. Brezilyalı manken daha sonra THY'nin TK77 sefer sayılı tarifeli uçağıyla saat 13.30'da Miami'ye gitti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Adriana Lima Antalya Miami Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title