Haberler

    Uber'in CEO'su: Kaşıkçı cinayetine 'hata' demekle yanıldım

    Güncelleme:

    İnternet üzerinden ulaşım hizmeti sağlayan Uber Technologies Inc'in CEO'su Dara Khosrowshahi, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini "ciddi bir hata" olarak tanımlamasının yanlış olduğunu ve cinayetin asla mazur görülemeyeceğini söyledi.

    İnternet üzerinden ulaşım hizmeti sağlayan Uber Technologies Inc'in CEO'su Dara Khosrowshahi, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetini "ciddi bir hata" olarak tanımlamasının yanlış olduğunu ve cinayetin asla mazur görülemeyeceğini söyledi. Kaşıkçı cinayetinden sorumlu tutulan Suudi Arabistan, Uber yatırımcıları arasında yer alıyor.

    Khosrowshahi daha önce bir gazeteye verdiği demeçte Kaşıkçı cinayetini, kendi şirketinden sürücüsüz aracın ölümle sonuçlanan kazası ile karşılaştırarak, "Bu (Kaşıkçı cinayeti) ciddi bir hata. Biz de sürücüsüz araçla hata yaptık, sürüşü durdurduk ve bu hatadan kurtulduk. Bence insanlar hata yapar. Bu onların asla affedilmeyeceği anlamına gelmez. Bence bunu ciddiye aldılar" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Uber CEO Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title