Haberler

Aldatan Eşler, İhanet İçin En Çok Cuma Günü Saat 18.45'i Tercih Ediyor

Güncelleme:

Evlilere hizmet veren bir çöpçatan sitesinin araştırmasına göre; kişiler eşlerini en çok cuma günü saat 18.45'te aldatıyor.

Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) verilerine göre Türkiye'de erkeklerin yaklaşık yüzde 58'i, kadınların ise yaklaşık yüzde 40'ı evlilik süresince en az bir kere evlilik dışı ilişki yaşıyor.

CİSED Genel Başkanı Psikoterapist Cem Keçe aldatma rakamlarının aslında daha yüksek olduğunu, fakat araştırma sonuçlarına yansımadığını söylüyor ve bunun nedenini şöyle açıklıyor:

"KADINLAR, CİNSELLİK OLMAYANİLİŞKİYİ ALDATMA OLARAK GÖRMÜYOR"

Üzülerek söylüyorum, aldatan ve aldatılan bir toplum haline geliyoruz. Partnere yalan söyleme, söz verip tutmama, bir başkasıyla daha yakın olma, karar alırken başkasının sözlerine değer verme gibi eylemlerin psikolojik olarak aldatmadan bir farkı yok. Ayrıca erkeklerin bir kısmı evlilik dışı bir partnerle sadece bir kere yaşanılan cinsel ilişkiyi aldatma olarak görmüyor. Kadınların bir kısmı ise cinsellik olmayan bir evlilik dışı ilişkiyi aldatma olarak kabul etmek istemiyor.Toplumumuzda erkeklerin genelinde sadakatsizlik, evlilik ile eşzamanlı sürdürülen bir başka ilişki olarak algılanıyor. Sadakatsizliği cinsel ilişki öncesi evrede bırakma eğiliminde olan kadınlar ise gizli bir yemeği, duygusal yazışmaları, öpüşme ve sarılmaları aldatma olarak adlandırmayarak vicdanını rahatlatmak istiyor.

Aldatan Eşler, İhanet İçin En Çok Cuma Günü Saat 18.45'i Tercih Ediyor

"İHANETİN ZAMANI, CUMA GÜNLERİ 18.45"

Yapılan araştırmaya göre ihanet için en çok "İş arkadaşlarımla bir şeyler içeceğim" bahanesi kullanılıyor. İhanet edenler, gece yarısından önce eve dönüyor. İhanetin zamanı ise cuma günleri en çok 18.45.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cinsellik Komik - İlginç Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (106)

xxxxx:

kıyamet kopacak edepsizler arsızlar allah ıslah etsin

26
5
yanıtYanıtla
Deli Oğlan...:

ALLAH . . . lütfen. . .

yanıt7
yanıt2
amed:

cuma günü değilde belkide cumartesi pazar günündür şerefsiz siyonistler cuma gününü karalamak için elinizden geleni yapın ALLAH nezdinde cuma mubarek bir gündür

21
8
yanıtYanıtla
Skaza:

Şeytan ya tekkede ya mekkede sözü boşuna değil. Bence Cuma günü normal Pazartesi çıksa şaşırırdım.

9
16
yanıtYanıtla
Ayla:

hacılar ya tekkeden yada mekkeden şeytan getire getire Türkiyeyi berbat ettiler dimi :) :)

yanıt11
yanıt19
ahmet:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınbu tür haberlerin gerçekle ilgisi yok. evet aldatan bir kesim var fakat bu konuda bu kadar yüksek rakamlar vermek tamamen bizim ahlak ve toplum yapımızı etkilemeye yönelik kasıtlı mesajlar. Neye göre araştırma yapmışlar kimlere sormuşlar ? X ne demek ? tamamen aldatmanın, ihanetin normalleştirilmesi , toplum içnde doğal görünmesini sağlamak için yapılmış abartılmış rakamlar.

25
0
yanıtYanıtla
astigmat:

ne kadar gereksiz bir haber be. takdik mi veriyorsunuz anlamadım nedir derdiniz.

22
1
yanıtYanıtla
Lazkopat URAS:

Saçma sapan aslı astarı olmayan haberler ne anlıyorlar böyle milleti kandırmaktan kardeşim hiç mi inancınız yok sizlerin halkın psikolojini bozmaktan başka ne işe yararsiniz. .

21
1
yanıtYanıtla
Tuncay Eylensel:

Helal

yanıt0
yanıt1
Tuncay Eylensel:

Helal

yanıt0
yanıt0
Tüm 106 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title