Haberler

Türkiye, O Saldırıyı Lanetledi

Türkiye, Cezayir'de Harp Akademisine yönelik olarak 26 Ağustos günü gerçekleşen intihar saldırısını şiddetle lanetledi

Türkiye, Cezayir'in Chercell şehrinde bulunan Harp Akademisine yönelik olarak 26 Ağustos günü gerçekleşen intihar saldırısını şiddetle lanetledi Türkiye, Cezayir'in Chercell şehrinde bulunan Harp Akademisine yönelik olarak 26 Ağustos günü gerçekleşen intihar saldırısını şiddetle lanetledi.

Dışişlerinden yapılan açıklamada, Cezayir'in Chercell şehrinde bulunan Harp Akademisine yönelik olarak 26 Ağustos günü gerçekleştirilen intihar saldırıları sonucunda 18 kişinin hayatını kaybetmesinden ve onlarca kişinin yaralanmasından büyük üzüntü duyulduğu belirtildi.

Hangi nedenle işlenirse işlensin hiçbir terör eyleminin asla maruz görülemeyeceğinin ifade edildiği açıklamada, bu çerçevede, Cezayir'de yaşanan terör eyleminin şiddetle lanetlendiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, Türkiye'nin terörizmle mücadelesinde Cezayir halkının ve yönetiminin yanında yer almaya devam edeceği belirtildi. - Ankara

Kaynak: ANKA / Dünya

Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title