Haberler

Türkiye'nin Moskova Büyükelçesi'nden Fenerbahçe Onuruna Resepsiyon

Türkiye'nin Moskoa Büyükelçiliği, Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. Maçında Yarın Cska Moskova ile Karşılaşacak Fenerbahçe Onuruna Bir Resepsiyon Verdi.

Türkiye'nin Moskoa Büyükelçiliği, Şampiyonlar Ligi G Grubu 2. maçında yarın CSKA Moskova ile karşılaşacak Fenerbahçe onuruna bir resepsiyon verdi.

Büyükelçilik binasında düzenlenen resepsiyona Büyükelçi Kurtuluş Taşkent, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilerle birlikte çok sayıda basın mensubu ve büyükelçilik görevlileri katıldı. Akşam saat 20.00'de başlaması palanlanan resepsiyon, Fenerbahçe kafilesinin Moskova trafiğine takılması dolayısıyla yaklaşık 40 dakika gecikme ile başladı. Moskova Fenerbahçeliler Derneği Genel Sekreteri Bozkurt Ünaldı, İHA'ya yaptığı açıklamada, derneklerinin 2000 yılında kurulduğunu belirterek,

"Moksova'daki Tükler'in ve Fenerbahçeliler'in şimdiye kadar kurmuş olduğu en büyük sosyal organizasyonuz. Fenerbahçe Futbol Takımı Moskova'ya ilk defa geliyor ve ilk defa bir spor kulübü için büyüklçiliğimizde resepsiyon veriliyor. Bu, bizi ayrıca mutlu etti. Yarın oynanacak maç için derneğimiz uzun zamandan beri hazırlanıyor. İstanbul'dan gelen taraftarlarla birlikte inşallah, yarın Fenerbahçe'ye gereken desteği vereceğiz" dedi.

Resepsiyona katılan misafirlerin çok neşeli oldukları görülürken, yapılan sohbetlerde yarınki maçta alınabilecek muhtemel sonuçlar tartışıldı.

(AK-EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title