Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta Mücadele Eden Ceyhanspor, Hafta Sonu Kendi Sahasında Oynayacağı Antakyaspor Maçından Mutlak Galibiyetle Ayrılmayı Hedefliyor.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta mücadele eden Ceyhanspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Antakyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Ceyhanspor Teknik Direktörü Orhan Kapucu, Batman Petrolspor mağlubiyetiyle ikinci yarıya kötü başladıklarını belirterek, "Sahamızda oynayacağımız Antakyaspor'u yenip, taraftarlarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz" dedi.

Yeni oyuncularla takımın daha da güçlendiğini ifade eden Kapucu, "Grupta liderle aramızda puan farkı belki çok gibi görünebilir, ama 3 puanlı sistemde bu o kadar da önemli değil. Şu anda liderle aramızdaki puan farkını seri galibiyetlerle kapatabiliriz" diye konuştu.

Maç öncesi takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığını kaydeden Kapucu, pazar günü oynayacakları müsabakada tüm taraftarları statta görmek istediklerini sözlerine ekledi.

(MÇ-EYB-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title