Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi Takımlarından Çorumspor, Yeni Sezonun İlk İmzalarını Geçtiğimiz Sezon Karagümrükspor'dan Beykozspor'a Kiralık Olarak Giden Barış ve Van Belediyesporlu Mükerrem'e Attırdı.

Türkiye 3. Futbol Ligi takımlarından Çorumspor, yeni sezonun ilk imzalarını geçtiğimiz sezon Karagümrükspor'dan Beykozspor'a kiralık olarak giden Barış ve Van Belediyesporlu Mükerrem'e attırdı.

3 gün önce Çorum'a gelen ve transfer komitesi ile sürekli görüşme halinde olan Barış ve Mükerrem, 1 yıllık mukavele imzaladı. Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan imza törenine, Teknik Asbaşkan Halil İbrahim Kaya, Basın Sözcüsü Şerafettin Bahadır, yönetim kurulu üyeleri Hakan Yalçınkaya ve Temel Ulucan katıldı. İmza töreninde bir konuşma yapan Teknik Asbaşkan Halil İbrahim Kaya, transfer gibi önemli bir işin tüm camiayı ilgilendirdiğini ve bu yüzden hızlı ve aceleci davranmaktansa daha sabırlı çalışmayı

tercih ettiklerini söyledi.

Ahlaklı, temiz ve kaliteli futbolcuları Çorumspor'a kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Kaya, "Taraftarımız şunu bilsin ki, yönetim kurulumuz karşılıklı anlayış ve destekle kaliteli isimler kazandırmaya devam edecektir" diye konuştu.

(ES-BÖ-MFS-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title