Haberler

Türkiye 3. Futbol Ligi

Antalya'da Ligin İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup Lideri Diyarbakır Diskispor, Lige Galibiyetle Başlamak İstiyor.

Antalya'da ligin ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup lideri Diyarbakır DİSKİSpor, lige galibiyetle başlamak istiyor.

Antalya Side'de hazırlık maçları yapan DİSKİSpor, 21 Ocak'ta başlayacak ligin ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Nurettin Şiro, takımın durumunun çok iyi olduğunu, hedefledikleri başarıyı ligde göreceklerini belirterek, "Ligin ilk maçını sahamızda kentimizin bir diğer takımı olan Kayapınar Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçımızı önemli sayıyoruz. Lider olduğumuz grupta bu maçımızı kazanıp lige iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Takımımız güçlü ve geniş bir kadroya sahip olmasına rağmen transfer çalışmaları da sürüyor. Kadromuza en son Maltepesporlu Fuat'ı kattık. Moral ve motivasyon yönünden en iyi sevideyiz. Lige iyi başlarsak öyle devam ederiz" diye konuştu.

(MG-EST-İK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title