Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda Şampiyonluk Mücadelesi Veren Hatayspor'da Kulüp Başkanı Necdet Bök, Siirtspor Maçını Kazanarak Liderliği Bırakmayacaklarını Söyledi.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5. Klasman Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Hatayspor'da Kulüp Başkanı Necdet Bök, Siirtspor maçını kazanarak liderliği bırakmayacaklarını söyledi.

Hatayspor Kulübü Başkanı Necdet Bök, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Siirtspor maçından 3 puanla ayrılarak, son haftalardaki galibiyet serisini sürdüreceklerini kaydetti. Uzun bir aradan sonra lider olmanın sevincini yaşadıklarını belirten Bök, "Liderlik şansını iyi değerlendirmek istiyoruz. Lider olmanın zorluklarını biliyoruz. Siirtspor karşısında, daha sonra telafisi zor hatalar yapmak istemiyorsak, bu maçı da kayıpsız atlatmamız gerekiyor. Bu zorlu müsabakada taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Takım olarak artık daha dikkatli olmak zorundayız. Sorumluluklarımızı biliyoruz ve her maça final niteliğinde hazırlanıyoruz. Kalan bütün maçlarımızı kazanarak, gruptan lider çıkacağımıza inanıyorum. Taraftarımız rahat olsun ve bizlere destek oldukları sürece galibiyetlerimizin devam edeceğini bilsin" dedi.

Kulüp Başkanı Bök, yönetim kurulu olarak maraton tribünün tüm biletlerini satın aldıklarını ve öğrencilere ücretsiz olarak dağıtacaklarını söyledi.

(OK-MT-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title