Haberler

Turkcell Süper Lig'de Görünüm

Güncelleme:

Turkcell Süper Lig'in 12. Haftası Beşiktaş, Eskişehirspor Maçıyla Tamamlanırken, Trabzonspor, Sivasspor ile Golsüz Berabere Kalmasına Karşın Liderliğini Sürdürdü.

Turkcell Süper Lig'in 12. haftası Beşiktaş, Eskişehirspor maçıyla tamamlanırken, Trabzonspor, Sivasspor ile golsüz berabere kalmasına karşın liderliğini sürdürdü.

Beşiktaş'ın 2 puan önünde 27 puanla liderliğini sürdüren Trabzonspor, Sivasspor karşısında bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamazken, zaman zaman kalesinde gördüğü gol tehlikelerini de atlattı ve karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı.

Beşiktaş ise konuk ettiği Eskişehirspor karşısında baskılı bir oyun sergiledi. Gelecek hafta Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçını da düşünen siyah-beyazlılar, 2-0'lık üstünlüğü yakalayınca oyunu rölantiye aldı. Karşılaşmadan 3 puanla ayrılan Beşiktaş, hem lider Trabzonspor ile puan farkını 2'ye indirdi, hem de haftaya yapacağı Fenerbahçe derbisi için moral buldu.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un berabere kaldığı 12. haftada, Beşiktaş, Eskişehirspor karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetle 2. sıradaki yerini korudu.

Dün yapılan maçlarda, Ankara deplasmanına gelen Galatasaray, Ankaraspor karşısında aradığı galibiyeti bulamayarak, sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı ve puanını 21'e çıkararak 5. sırada yer aldı.

Başkent deplasmanına gelen diğer zirve adayı Fenerbahçe de Ankaragücü karşısında umduğunu bulamazken, maçta yine gol olmadı ve Fenerbahçe, puanını 20'ye çıkararak 6. sırada yer buldu.

Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışından kopmamak için gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları derbi maçından mutlak 3 puanla ayrılmak zorunda.

Ligde 10 golün atıldığı bu haftada 5 maç golsüz eşitlikle tamamlanırken, Denizlispor'un Bursaspor'u 4-3 yendiği karşılaşma, 7 golle haftanın en gollü maçı oldu.

Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın 9 golle ilk sırada bulunduğu gol krallığı yarışında 12. haftayı suskun geçiren gol ayakları Ankarasporlu Mehmet Çakır 7 golle ikinci, Eskişehirspor'a attığı golle gol sayısını 6'ya çıkaran Beşiktaşlı Nobre üçüncü, Galatasaraylı Lincoln yine 6 golle dördüncü sırada bulunuyorlar.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title