Haberler

Türkan Şoray Antalya EXPO'nun 'Çiçek Yüzü' Olacak

Güncelleme:

Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, Türkiye'de ilk kez düzenlenecek 'Çiçek ve Çocuk' temalı Expo 2016'nın 'çiçek yüzü' olacak.

Antalya'da bu yıl 50'ncisi düzenlenen Uluslararası Altın Portakal Film Festivali'nin ulusal jüri başkanı olan Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray, Türkiye'de ilk kez düzenlenecek 'Çiçek ve Çocuk' temalı Expo 2016'nın 'çiçek yüzü' olacak.

Expo 2016 Antalya Ajansı'nı ziyarette, Genel Sekreteri Selami Gülay ve personeli tarafından karşılanan Türkan Şoray'a çocuklar tarafından çiçek hediye edildi. Çocuklarla fotoğraf çektiren Şoray, EXPO 2016 Antalya Ajansı ofisi girişindeki sanatçı Gülşen İnandık'a ait üç boyutlu soğuk seramik tekniği kullanılarak yapılan çiçek resimleri sergisinin açılışını yaptı. Sergiyi gezen ve çiçeklerden oluşan resimleri beğenen Türkan Şoray'a en çok beğendiği pembe güllerden oluşan resim hediye edildi.

EXPO'DA TÜRKAN ŞORAY YÜZÜ

Genel Sekreter Selami Gülay tarafından, Expo 2016 tanıtımında Türkan Şoray'ın yüzünün de kullanılacağı sokak sanatlarına ilişkin tablo ve Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayığın yağlı boya resmi hediye edildi. Şoray'a bu hediyesiyle sürpriz yapan Gülay, sinemanın Sultan'ı Türkan Şoray'ın yüzünün bu tabloyla Expo 2016 tanıtımlarında kullanılacağını ve tüm sokakların bu resimle donatılacağını söyledi.

ÇOCUK VE ÇİÇEK RESMİ YAPACAK

Çiçek temalı hediyeleri ve tanıtımda kendi yüzünün kullanılacak olmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Türkan Şoray, Expo 2016 Antalya için temasına uygun bir şekilde çiçek ve çocuk konulu bir yağlı boya resim yapacağını söyledi. Daha önce çocuklar yararına UNICEF için 3 tablo yaptığından bahseden Şoray, şunları söyledi

Ben çiçek hastasıyım. Evde amatör olarak hep yağlı boya çiçek resimleri yapıyorum. Bu organizasyonun Türkiye'de yapılması çok önemli. Hayırlı olsun. Bu dünyada yetişkinlerin görevi, çocuklarımıza yaşanabilir bir dünya bırakabilmek. Bu etkinliğe yürekten katılıyor ve destekliyorum. O yıllarda sağlıklı olur, hayatta olursam ben de üzerime düşen görevi yapmayı çocuklarımız adına borç bilirim. Çocuklarımıza güzel, yaşanabilir bir dünya bırakalım. Onun için Expo 2016'yı yürekten destekliyorum.

Türkan Şoray ile Expo'da görev yapan personel bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkan Şoray Selami Gülay Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title