Haberler

Türk Vekile Araba Çarptı

Belçika'da Türk Kökenli Milletvekili Mahinur Özdemir, Meclisten Çıktıktan Sonra, Otomobil Çarpması Sonucu Yaralandı.

BRÜKSEL - Belçika'da Türk kökenli ve başörtüsü ile meclise giren Brüksel milletvekili Mahinur Özdemir, meclis toplantısından çıktıktan sonra, yaya geçidinden karşıya geçerken, Faslı bir sürücünün kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Özdemir, Brüksel'deki Saint Pierre Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Belçika'da geçen Haziran ayında yapılan genel seçim sonrasında Hıristiyan Demokrat Partisi'nden türbanlı olarak parlamentoya giren Brüksel milletvekili Mahinur Özdemir, tartışmalara neden oldu. Milletvekili Mahinur Özdemir'in babası Hasan Özdemir, kaza ile ilgili bilgi verirken şöyle dedi: 

“Mahinur, Brüksel Meclisi'ndeki toplantıdan çıktıktan sonra, yaya geçidinden karşıya geçerken bir araç kendisine çapmış. Olayı duyduğumda hemen hastaneye koştum. Allah'a şükür başından yaralanmış ve sağ omuzunda küçük bir kırık olduğunu tespit etmişler. Kazanın üzerinden 24 saat geçmeden ameliyata almadıkları için şu an yoğun bakımda tutulmakta, şimdilik ciddi bir hayatı tehlike yok.”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title