Haberler

Türk Telekom Lig A

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Murat Yiğiter, Ligin İlk Haftasında Kayseri Erciyesspor ile Çok Önemli Bir Maç Oynayacaklarını Belirterek, Lige Galibiyetle Başlamak İstediklerini Söyledi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Murat Yiğiter, ligin ilk haftasında Kayseri Erciyesspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdüren Diyarbakırspor'da sezonun bir an önce başlamasını bekleniyor. Teknik Direktör Murat Yiğiter, iyi transferler yaparak geniş ve güçlü bir kadro oluşturduklarını belirterek, "Şimdiden ligi düşünüyoruz. Lige konsantre olduk. Ligin ilk maçı her takım gibi bizim için de önemlidir. Yeni sezonun ilk haftasında sahamızda Kayseri Erciyesspor'u ağırlayacağız. Bu sezon bizim için çok önemli, eğer başarılı bir çizgi yakalarsak öyle devam ederiz" diye konuştu.

Yeni transferlerden Selçuk, Serkan ve Serkan Kılıç ise, ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek, "Kampımızda süper bir arkadaşlık ortamı var. Takım arkadaşlarımızla çabuk uyum sağladık. 15 Ağustos'ta kampımız sona eriyor. Ligin ilk haftasında sahamızda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. Bize güvenenleri mahcup etmemek için büyük çaba göstereceğiz. Diyarbakırspor'da başarılı olacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

(MG-AŞ-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title