Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Ekibi Samsunspor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Start Verdi.

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarına start verdi.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hakkı Bayrak yönetiminde ilk idmanına çıkan kırmızı-beyazlı futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi. Kültür fizik ve açma germe hareketleri yapan futbolcular, aşırı sıcak nedeniyle zor anlar yaşadı. Hollanda'dan gelen gurbetçi futbolcu Göksu Hasancık'ın da katıldığı çalışmada ağırlıkla alt yapıdan yetişen futbolcuların bulunması dikkat çekti. Feridun, Zafer Şakar ve Tufan'ın ise idmanlara salı günü katılması bekleniyor. Ekonomik kriz nedeniyle şu ana kadar

iç ve dış transferde herhangi bir futbolcu ile anlaşamayan kırmızı-beyazlı ekibin yarın yapılacak olan olağanüstü kongreden sonra öncelikle iç transferde sözleşmesi biten futbolcularla, daha sonra da dış transferde atağa geçeceği öğrenildi.

Samsunspor, 7-17 Temmuz arasında Nuri Asan Tesisleri'nde çalışacağını belirten genel menajer Ercüment Coşkundere, takımın daha sonra Cornerspor'un Nevşehir'de düzenleyeceği turnuvaya katılacağını kaydetti.

(İG-MD-EYB-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title