Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'nın İddialı Takımlarından Malatyaspor, Karşıyaka Maçına Kilitlendi.

Türk Telekom Lig A'nın iddialı takımlarından Malatyaspor, Karşıyaka maçına kilitlendi.

Türk Telekom Lig A'da 29. hafta programı çerçevesinde Pazartesi günü deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Sarı-kırmızılı takım, günü dinlenerek geçirdi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, tesislerde futbolculara Karşıyaka'nın maçlarını izlettiği öğrenildi. Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Serkan Birer, Pazartesi günü deplasmanda karşılaşacakları Karışıyaka'nın da Play-off iddiasının olması nedeniyle maça büyük önem vereceklerini bildiklerini ifade ederek, "Biz de ona göre tedbirimizi alacağız. İzmir'den 3 puanla dönüp, iddiamızı sürdürmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Deplasmandan da galibiyetle dönüp, deplasman fobisini yenmek istediklerini vurgulayan Serkan Birer, "Takımın motivasyonu üst seviyede" dedi.

Sarı-kırmızılı takımda kaptan Serkan sarı kart cezalısı olması nedeniyle Karşıkaya maçında forma giyemezken, hafif sakatlığı bulunan Mehmet Budak ve Cem'in ise takımdaki yerlerini alabilecekleri öğrenildi.

(NA-MFS-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title