Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da Süper Lig'e Çıkma Mücadelesi Veren Malatyaspor, Karşıyaka Maçının Masrafları İçin Sponsor Arıyor.

Türk Telekom Lig A'da Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Malatyaspor, Karşıyaka maçının masrafları için sponsor arıyor.

Malatyaspor Kulübü Başkan Vekili Nadir Alataş, Muhasip Selahattin Dağıstanlı ve Basın Sözcüsü Serkan Birer, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti. Malatyasporlu yöneticiler, Ticaret ve Sanayi Odası'nın Orduspor deplasman masrafını karşılamaya söz verdiğini belirterek, Karşıyaka maçının deplasman masraflarını da kooperatif olarak karşılamalarını talep etti.

Sarı-kırmızılı yönetici Selahattin Dağıstanlı, takımın Süper Lig'e doğru emin adımlarla gittiğini ve 6 maçın kaldığını belirterek "Manevi desteğin yanı sıra maddi desteğe de ihtiyacımız var. Çünkü, takım kazandıkça prim veriyoruz. Bu da külfet getiriyor. Bu nedenle herkes taşın altına elini koymalıdır" dedi.

ESNAFIN DURUMU İYİ DEĞİL

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de, Malatyaspor'a yardım için başlatılan kampanya çerçevesinde esnafın kulübe toplam 50 bin YTL'ye yakın maddi destek verdiklerini hatırlatarak, "Malatyaspor'un her zaman yanındayız, ancak esnafın durumu malumunuz fazla iyi değil. Benim önerim, Karşıyaka deplasman masrafını 2- 3 kuruşla birlikte üstlenelim" dedi.

Sabah Sanayi Sitesi'nde esnafı gezdiğini, Malatyaspor'un Uşakspor karşısında galip gelmesi nedeniyle esnafın yüzünün güldüğünü belirten Evren, "İmkan olsa da daha çok yardım yapabilsek, ancak durumumuz ortada" diye konuştu.

Malatyaspor yöneticileri, esnaf başkanı Ali Evren'e Malatyaspor flaması hediye etti.

(NA-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title