Haberler

Türk Damat ve Alman Gelin Nikah Defterini Bebekleriyle İmzaladılar

Antalya'nın Alanya İlçesinde Yaşayan 28 Yaşındaki Otel Müdürü Ali Gülen, Hayatını Kendisinden 12 Yaş Büyük Olan Alman Stefanie Pfeifer'le Birleştirdi. 4 Yıllık Birlikteliğin Ardından Dünya Evine Giren Çift, Nikahta 8 Aylık Oğulları Nuh Can'la Birlikte İmza Attılar.

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki otel müdürü Ali Gülen, hayatını kendisinden 12 yaş büyük olan Alman Stefanie Pfeifer'le birleştirdi. 4 yıllık birlikteliğin ardından dünya evine giren çift, nikahta 8 aylık oğulları Nuh Can'la birlikte imza attılar.

Alanya'da yaşayan 28 yaşındaki otel müdürü Ali Gülen, 4 yıl önce tanıştığı Almanya'nın Münih şehrinde hemşire olarak çalışan Stefanie Pfeifer'e aşık oldu. Alman kadın ile kısa süre içerisinde tanışan Gülen, tanıştıktan 1 gün sonra aşkını ilan etti. Stefanie'nın da aşkına karşılık vermesiyle 4 yıl birliktelik yaşayan çiftin, 8 ay önce Nuh Can isminde bir oğulları dünyaya geldi. Aradaki yaş farkına rağmen evlenmeye karar veren Ali ve Stefanie Gülen çifti, Alanya Belediyesi Nikah Dairesi'ne başvurdu.

Başvuruları kabul edilen çift, düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Gülen çifti, nikah defterini 8 aylık oğullarıyla birlikte imzaladılar.

Oğlu Nuh Can'ın evlilik kararını hızlandırdığını söyleyen Ali Gülen, "İlk görüşte aşık olduğum Stefanie ile 4 yıl boyunca güzel bir arkadaşlığımız oldu. Oğlumun doğmasıyla birlikte evlilik kararımızı biraz erkene aldık. Oğlumla eşim şu an Almanya'da yaşıyorlar. Gerekli işlemleri bitirdikten sonra ben de Almanya'ya yerleşeceğim" dedi.

(RY-SE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title