Haberler

Turgutlu'da, Ev Yakan Kişinin Öğretmen Olduğu Ortaya Çıktı

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde Kurban Bayramı'nın İlk Günü Gece Geç Saatlerde Çıkan Yangında İki Evin Kül Olmasına Neden Olan ve Aynı Mahallede 4 Ayrı Evden Hırsızlık Yağan Şahsın, 20 Yıllık Bir Sınıf Öğretmeni Olduğu Ortaya Çıktı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Kurban Bayramı'nın ilk günü gece geç saatlerde çıkan yangında iki evin kül olmasına neden olan ve aynı mahallede 4 ayrı evden hırsızlık yağan şahsın, 20 yıllık bir sınıf öğretmeni olduğu ortaya çıktı.

Bayramın ilk günü gece yarısı saat 02.00 sıralarında Ergenekon mahallesi Fatih caddesinde bulunan 12 numaralı apartmanın 3 nolu dairesinde ikamet eden Bekir Sümer (48) ve 5 nolu dairede ikamet Eden Şükrü As'a (50) ait evlerde yangın çıkmış ve her iki daire de kullanılamaz hale gelmişti. İtfaiyenin zamanında müdahalesi ile yangın apartmanda bulunan diğer dairelere sıçramadan güçlükle kontrol altına alınmıştı. Aynı mahallede yangından 2 gün sonra 4 ayrı evden hırsızlık olayının meydana gelmesi üzerine

yangınları şüpheli bulan Turgutlu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olayla ilgili soruşturmayı genişletti. Bunun üzerine Ergeneken mahallesinde şüpheli tavırları ile dikkat çeken Ş.Y. (40) yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette yapılan sorgusunda hırsızlık olaylarını kabul eden Ş.Y'nin mahkemede ise yangınları kendisinin çıkardığını da kabul ettiği öğrenildi. Manisa'nın Ahmetli ilçesinde ikamet eden öğretmen Ş.Y.'in çaldığı iddia edilen eşyaların evinde ele geçirildiği bildirildi.

Bayramın son günü adliyeye çıkartılan Ş.Y., gece saatlerinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20 yıllık öğretmen olan Ş.Y'nin bayram günü tanımadığı kişilerin evlerini neden yaktığı konusu öğrenilemedi. Turgutlu Samiye Nuri Sevil İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmenliği yaptığı öğrenilen Ş.Y'nin 2 yıl önce kendisi gibi öğretmen olan eşi H.Y'den ayrıldığı öğrenildi. Ş.Y'nin uzun zamandan bu yana psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

(İU-ÖA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title