Haberler

Tur Midibüsü Kazasında Ölenler Anıldı

Muğla'da, İzmir'in Buca ilçesinden Anneler Günü programı için Marmaris'e gidenleri taşıyan tur midibüsünün devrilmesi sonucu 24 kişinin yaşamını yitirdiği Sakar Geçidi mevkisine karanfil bırakıldı, dua edildi.

Muğla'da, İzmir'in Buca ilçesinden Anneler Günü programı için Marmaris'e gidenleri taşıyan tur midibüsünün devrilmesi sonucu 24 kişinin yaşamını yitirdiği Sakar Geçidi mevkisine karanfil bırakıldı, dua edildi.

Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, AK Parti İl Başkanlığı tarafından geçen yıl 13 Mayıs'taki kazada ölen 21'i kadın 24 kişi için anma etkinliği düzenlendi.

AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, İl Kadın Kolları Başkanı Ümmühan Toksöz ve partililer, kazanın yaşandığı yere karanfil bırakarak yaşamını yitirenler için dua etti.

Burada konuşma yapan Mete, geçen yıl Buca'dan Marmaris'e giden 21 anneyi kaybettiklerini ve olayın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutlayan Mete, "Geçen yıl Anneler Günü'nü Muğla Devlet Hastanesiyle Adli Tıp arasında geçirmiştik sabaha kadar. Kaybettiğimiz annelerin yakınlarıyla bu acıyı paylaşmıştık. Bugün rahmete kavuşmuş annelerimize dua etmek için bir araya geldik." dedi.

Toksöz de kazanın tüm kadınları derinden etkilediğini belirtti. Kazada hayatını kaybeden anneleri unutmadıklarını göstermek için topladıklarını dile getiren Toksöz, "Bucalı annelerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Bir daha böyle acıların yaşanmamasını temenni ediyoruz. Tüm anneler başımızın tacıdır. Analar olmasaydı insanlık olmazdı." diye konuştu.

- Olay

Muğla'da geçen yıl 13 Mayıs'ta meydana gelen kazada, Anneler Günü programı için İzmir Buca'dan Marmaris'e gitmek üzere yola çıkanları taşıyan midibüs, Sakar Geçidi'nde şarampole yuvarlanarak 15 metre aşağıdan geçen karayoluna düşmüştü. Kazada 24 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Anneler Günü Marmaris Muğla Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
title