Haberler

Tuba Büyüküstün'ü Taklit Eden Suudi Yazar, Güzel Oyuncuya İkizi Kadar Benziyor

Güncelleme:

Suudi Arabistanlı yazar Nooara Al Ogaili, Tuba Büyüküstün'e olan hayranlığını üst boyuta taşıdı. Suudi yazar, Büyüküstün'ü öylesine taklit ediyor ki artık ikizi kadar benziyor.

Hem güzelliği hem de oyunculuğuyla milyonların gönlünde taht kuran Tuba Büyüküstün'ün her anını takip eden Ortadoğulu hayranları sosyal medyada ortaya çıkan bir fotoğrafla şoke oldu. Tuba Büyüküstün'e ikizi kadar benzeyen Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili'nin fotoğrafları paylaşım rekoru kırdı.

SUUDİ YAZAR ÇIKTI

Sosyal medyada olay yaratan Suudi kadının Amerika'da yaşayan genç yazar Noora Al Ogaili olduğu ortaya çıktı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'Ü TAKLİT EDİYOR

Tuba Büyüküstün ile Çağatay Ulusoy gibi Türk oyuncuları sosyal medyada takip eden Noora Al Ogaili 'nin oyuncuya hayranlığı öylesine büyüktü ki imajını da onun gibi şekillendirmeye karar verdi. Noora Al Ogaili, geçen yıl Tuba Büyüküstün'e benzemek için saçlarını onun gibi kısacık kestirip yeşil lens taktı. Yazarın saçının renginden modeline, göz renginden yüz hatlarına kadar Tuba Büyüküstün'le benzediğini gören oyuncunun hayranları Noora Al Ogaili'yi mesaj yağmuruna tuttu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (35)

YORUMU OKU:

HELE BAK YA TURKIYEDE TUBAYI TAKAN YOK. ARAPLAR TAPIYOR RESMEN :)))

91
2
yanıtYanıtla
HALK:

BU YORUMA DİSLİKE ATANLARDAN BİRİ TUBA DEĞİLSE BENDE HİÇ BİŞE BİLMİYORUM :))))))

yanıt0
yanıt0
tugba guzel:

nerde bensiyor biri at bir esek

12
41
yanıtYanıtla
zafer:

Buna sadece benzerlik denilir arkadaşlar hiç kimse orijinal kimsede çakma değildir herkes sadece kendisidir. Ne yani şimdi Arap bayan holywood artisti olaydı çakma olan Tuba Mı olacaktı.

39
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

gazoz olma efsane ol yada başkası olma kendin ol demiş eskilerimiz

32
0
yanıtYanıtla
Aaa:

Ayyyy aynısı, iyiki gösterdiniz çok mühim bir haber.

27
2
yanıtYanıtla
??:

Herkezin bir ikizi var unutmayın benziyor ama başını dik tutan bizimki çünkü türk kadını öleceğini bilse başını eğmez

6
21
yanıtYanıtla
Levent çavuş:

Olsun kardeş millettir.

20
3
yanıtYanıtla
Arif216:

Kapali kisimlarda benziyormu acaba

2
15
yanıtYanıtla
İlginç:

Mavi gözlü arap mı olur yemeyelim birbirimizi

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title