Haberler
BBC

Trump'ın Konvoyuna Orta Parmak Gösteren Kadın İşten Atıldı!

Güncelleme:

Geçen yıl, ABD Başkanı Donald Trump'ın konvoyundakilere orta parmak gösterdikten sonra işten çıkarılan Juli Briskman adlı kadın eski şirketi aleyhine dava açtı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın konvoyundakilere orta parmak gösteren Juli Briskman eski şirketi aleyhine dava açtı. Dava, Çarşamba günü Virginia eyaletinde açıldı. Briskman'ın fotoğrafı geçen yıl viral olmuştu.

HÜKÜMET İNTİKAM ALDI

Juli Briskman bazı kamu ihalelerinin kazandığı da bilinen eski şirketi Akima LLC'yi "eyalet yasalarını çiğnemekle" suçluyor. Briskman'ın avukatları, bir çalışanın "hükümetin yasalara aykırı bir şekilde intikam almasından korkarak" işten çıkarılmasının yasa dışı olduğunu savunuyor.

SOSYAL MEDYA POLİTİKALARINA AYKIRI BULUNMUŞTU

Akima LLC yetkileri Briskman'ın, konvoydakilere yönelik hareketi sırasında çekilen fotoğrafı Facebook hesabında paylaşmasının şirketin sosyal medya politikasına aykırı olduğu gerekçesiyle işten çıkarıldığını söylüyor.

SEBEP KAMU İHALELERİ

50 yaşında ve iki çocuk annesi olan Juli Briskman ise daha önce bir sosyal medya postunda küfürlü bir ifade kullandığında işten çıkarılmadığını, kendisinden sadece sosyal medya postunun silinmesinin istendiğini belirtiyor.

Akima LLC'nin sosyal medya politikasını diğer çalışanlarına değil sadece kendisine uyguladığını savunan Briskman, bunun da bir ayrımcılık olduğunu vurguluyor. Briskman'a göre işten çıkarılmasının asıl nedeni, Akima LLC'nin gelecekte bazı kamu ihalelerini kaybetme ihtimali.

"PRENSİPLER İLE BORDROLAR ARASINDA TERCİHE ZORLUYORLAR"

Briskman, "Amerikalıların prensipleri ve bordroları arasında bir tercih yapmaya zorlanmamaları gerektiğini düşündüğüm için bu davayı açtım" diyor ve ekliyor:

"Hükümetle iş yapan bir şirkette çalışmak, özel hayatımızda hükümeti eleştirme hakkımızı elimizden almamalı."

BBC

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Virginia Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Gır gır:

Trump keşke türkiye gelse ben de bişey göstercem

7
0
yanıtYanıtla
MIRMIR:

Trump''ı ne bekliyorsun, bizimkine göstersene.

yanıt0
yanıt0
devrimci:

ortaparmak göstermenin suç olması asla kabul edilemez.

4
2
yanıtYanıtla
rafi duru:

beyler orda adalet var rahat olun sağlam tazminat alır memleketle kıyaslamayın medeniyet başka bişey

2
2
yanıtYanıtla
BZZTT:

adalet değil adaletin karşılığını para ile veriyorlar hapise giriyorsun kefaletle serbest kalıyorsun burda da kalsana yiyosa

yanıt8
yanıt2
YALANCI RAFİ DURU:

Rafi Duru bende USA da yaşıyorum yalan söyleme. . adalet var dediğin yerde aynı suçu işleyen Siyahi ile beyaz aynı cezayımı alıyor yalan söylüyorsun. . . eğer USA yı bilmiyorsan söyleyeyim cahil yalancı ağzın öğrensin. Siyahilerin çoğunlukta olduğu Eyaletlerde İDAM var, aynı suç beyazların çok olduğu eyalette 26 yıl. . . ayrıca senin ailene tecavüz eden birisi parayı basıp çıkabiliyor. . . senin Adalet dediğin buysa?seninkilerin fiyatını söyle Doları basıp bende sana bol bol Adalet vereyim. . . YAPIŞTIR. . .

yanıt1
yanıt0
Hasan Erdoğan:

Hiç bir kötü davranış meşru sayılmaz, buna devrimci de denilmez. Bu bildiğin terbiyesizlik. Kim olursa olsun kötü davranışa , kötü bir eyleme, kötü bir duruş sergilenmez.

4
0
yanıtYanıtla
ASLI:

ABD DE SERBEST YARGI VAR KADIN DAVAYI KAZANIR. BIZDE OLSA FETODAN OMUR BOYU VERIRLERDI

1
2
yanıtYanıtla
adalet:

kafir amerikan hükümeti birbirinizi yiyin

2
1
yanıtYanıtla
Türkiye:

Dünyanın her yerinde demekki öyle siyasetçilere hiç birşey söylemeyecekmiyiz siyasetçiler insanlara neler yapıyor işlerine gelmeyince halkı ezenler halkın oyunla gelirler halkı ezerler işleri ne gelmeyince

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title