Haberler

Trakya'da Yoğun Sis Yaşamı Olumsuz Etkiliyor

Edirne ve Tekirdağ'da Sabah Saatlerinde Etkili Olan Yoğun Sis Hayatı Olumsuz Yönde Etkiledi. Sabah Araçlarıyla İşlerine Gitmek İsteyen Vatandaşlar Trafikte Zor Anlar Yaşadılar. Ünlü Selimiye Camii İse Sis Nedeniyle Gözden Kayboldu.

Edirne ve Tekirdağ'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz yönde etkiledi. Sabah araçlarıyla işlerine gitmek isteyen vatandaşlar trafikte zor anlar yaşadılar. Ünlü Selimiye camii ise sis nedeniyle gözden kayboldu.

Sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle Edirne ve Tekirdağ'da görüş mesafesi yer yer 50 metreye kadar düştü.Araçlarıyla işlerine gitmek isteyen sürücüler yoğun sis nedeniyle trafikte ilerlemekte zorluk çekerken, Polis ekipleri ise sis nedeniyle trafikte önlemlerini arttırdı.

Edirne Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, yoğun sisin birkaç gün daha sabah saatlerinde etkili olacağını ve sürücülerin trafikte dikkatli olmasını istedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title