Haberler

Trakya'da Amatör Sporun 'Dünü, Bugünü ve Geleceği' Konuşuldu

Trakya’da, amatör sporun dünü, bugünü ve geleceği masaya yatırıldı.

Trakya'da, amatör sporun dünü, bugünü ve geleceği masaya yatırıldı. Edirne'nin ev sahipliğinde düzenlenen çalıştaya Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale illerinde temsilciler katıldı.

Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu lokalinde düzenlenen 'Trakya'da amatör sporun dünü, bugünü ve geleceği' konulu çalıştaya, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Erdin Bircan, Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Beden Eğitimi ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, Edirne ASKF Başkanı İbrahim Acar, Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli'nden spor kulübü yöneticileri ile temsilciler katıldı.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanı Ali Düşmez, çalıştayda yaptığı konuşmada, "Sevgili valilerimiz ve belediye başkanlarımız ciddi katkılar yapıyorlar. Amatör spor kulüpleri, futbol ve tüm spor dallarında gençlere üniteler ve kuruluşlar sağlıyor. Gençleri bilgisayar önünden kurtaracaksak yapılacak en önemli uğraşlardan biri spordur. Biz hayatımız boyunca spor adamı olarak buna inandık" ifadelerini kullandı.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin de sporun başlı başına bir disiplin olduğunu belirterek, "Bir gencin mutlaka bir spor dalında marifeti olmalıdır" şeklinde konuştu.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise spora ve sporcuya ellerinden geldiği sürece tüm imkanları seferber etmeye hazır olduklarını kaydetti. ASKF'ye kentte yeni bir yer tahsis ettiklerini belirten Gürkan, amatör spor kulübü başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çanakkale Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title