Haberler

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

Trabzonspor Kulübü ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, PFDK'ya sevk edildi.

Trabzonspor Kulübü ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edildi.

TFF'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 06.12.2018 tarihinde kulüp resmi sitesinden yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamalar" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38/4. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine,

TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı AHMET ALİ AĞAOĞLU'nun 06.12.2018 tarihinde kulüp resmi sitesinden yayınlanan "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38/1. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

Konyalı:

konyaspor ile uğraşmayın gardaş :))

0
7
yanıtYanıtla
Detan:

Başkanlar arasında nasıl konuşmasını iyi bilen biridir Ahmet Ağaoğlu Pfdk ne yaptığını bilmiyor ki kafasına göre bir şeyler yapıyor herhalde desinler ki bizde burdayız hesabı. . !

3
0
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Terese aleyhinde yorum yapmayunnn, yendiler Fenerbahçe’yi kutlasınlar

0
3
yanıtYanıtla
ALMA MAZLUMUN AHINI...:

HEP CIKIŞTA OLAN TAKIMLARIN BAŞKANLARINA YAPILAN BU OYUNLARDAN KAL GELDİ YAHU ÖNCE G. S ŞİMDİ T. S HEDEFTE ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN TFF

1
0
yanıtYanıtla
Himmet:

Bugün ts malup bunu herkes bilsin tff istedi

0
0
yanıtYanıtla
emin:

TÜPÇÜ FİKOYA BİŞEY DİYEMİYOR DOĞRU SÖYLİYENLERE PFDK DİYE YIRTINIYOR TÜPÇÜ. ACİZLER FEDERASYONU TFF. SİZ TÜRK MİLLETİNİ VE TÜRK FUTBOLUNU TEMSİZ ETMEYEN VE EDEMEZ ACİZ İNSANLARSINIZ.

0
0
yanıtYanıtla
YORGUN:

KRAL ÇIPLAK. FUTBOLUMUZU AVRUPA''DA BİR ALT LİGE DÜŞÜREN BU ZİHNİYET NEDEN İŞ BAŞINDA? BUNLARI BURADA TUTANLAR HER ŞEYİ HALININ ALTINA SÜPÜRMÜŞ DURUMDALAR. ALLAH SİZİ DE GÖRÜR, UNUTMAYIN. O''NUN ADALETİ ŞAŞMAZ. ADININ BAŞINA ADALET''İ KOYANLAR ADALETİ EN ÇOK SİZ ÇİĞNİYOR VE ÇİĞNETTİRİYORSUNUZ.

0
0
yanıtYanıtla
ELLERE VAR DA 8TAŞA YOH Mİ:

TÜPKAFA VE MHKNİN ÇADIR TİYATROSU

0
0
yanıtYanıtla
.:

BU HALTI YİYEN FİKO GİZLİ GİZLİ ORTALIĞI KARIŞTIRIYO ONDAN SONRA ZEYTİNYAĞ GİBİ ÜSTE ÇIKIP BEN YAPMADIM DİYO

0
0
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Tüpçü istifa et biraz yüzünde astar varsa allah belanızı versin türk futbolunu ne hale getirdiniz gündemi değiştirmek için herkese ceza adam sana hakaretmi etti bu ülkede kimse. Fikrini söylemeyecek öylemi yakında Cebelitarıkla Malta’yla aynı torbadan katılacağız

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title