Haberler

Trabzonlular Ankara'dan Sonra İstanbul'da Buluştu

İstanbul'da faaliyet gösteren Trabzon Federasyonu tarafından organize edilen Trabzon günlerinin açılışı yapıldı.

İstanbul'da faaliyet gösteren Trabzon Federasyonu tarafından organize edilen Trabzon günlerinin açılışı yapıldı.

İstanbul Feshane'de ki açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, İstanbul Trabzon Federasyonu Başkanı Haydar Dulkadiroğlu ile davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Federasyon Başkanı Dulkadiroğlu açılışa destek veren bütün kurumlara teşekkür etti.

Daha sonra kürsüye Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak davet edilen Başkan Gümrükçüoğlu konuşmasında, "Ben şu anda Trabzon Belediye Başkanıyım. Trabzon Büyükşehir oldu ama Büyükşehir Belediye Başkanı Mart 2014'den sonra Trabzon halkının teveccühü ile seçilecek olan kişi olacak. Ben Trabzon Belediye Başkanı olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Trabzon'un 20 yıllık özlemi olan Büyükşehir, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile gerçekleşti. Bu konuda Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu daha sonra 10 dakikalık 'Trabzon Değişimi Yaşıyor' isimli sunumu katılımcılara izletti. Başkan Gümrükçüoğlu, "Bu hizmetlerimiz sadece bizim değil, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlarımızın, milletvekillerimizin, mülki amirlerimizin, STÖ'lerimizin ve Trabzon halkının başarısıdır" diye konuştu. Konuşmanın ardından yayınlanan 10 dakikalık sunum izleyenlerden büyük alkış aldı.

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ta konuşmasında Trabzon'un değişimine şahit olmaktan ve içinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Kentlerin yarıştığı bir dönemde 4000 yıllık tarihi geçmişi ile çok ciddi değişim ve gelişimin kentimizde yaşandığına şahit olmaktan ve içinde bulunmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu konuda Başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza ve milletvekillerimize şükranları sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Son olarak kürsüye gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu konuşmasında Trabzonluların etkinliğinde bulunmaktan çok memnun olduğunu kaydederek, "Sizleri burada görmek, bu organizasyonun İstanbul'da yapılmış olmasından ötürü çok memnun olduğumu ifade ediyor, emeği geçenleri sevgiyle selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan, açılışın öncesinde Trabzon Belediyesi standı protokol mensuplarını ağırladı. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu standa misafir olan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve çok sayıda protokol mensubunu ağırlarken vatandaşların standa ilgisinin bir hayli fazla olması dikkat çekti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Hüseyin Avni Mutlu İstanbul Trabzon Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title