Haberler

Trabzon Ankara'da Her Yönüyle Tanıtılıyor

Ankara’da bu yıl sekizincisi düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin ilk gününde her yıl olduğu gibi bu yıl da Trabzon Belediye’si standına vatandaşların ve protokolün yoğun ilgisi vardı.

Ankara'da bu yıl sekizincisi düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'nin ilk gününde her yıl olduğu gibi bu yıl da Trabzon Belediye'si standına vatandaşların ve protokolün yoğun ilgisi vardı. Etkinliklerin yapıldığı Atatürk Kültür Merkezi'nin girişinde vatandaşları karşılayan Trabzon Belediyesi standı ziyaretçilerin ilk uğrak noktası oldu. Trabzon Belediyesi standı siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından tanınmış simaları ağırladı. Standı ziyaret edenler arasında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TBMM Eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, İçişleri Eski Bakanı İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Devlet Eski Bakanı Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, Volkan Canalioğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Eski Valileri, Dr. Recep Kızılcık, ile çok sayıda davetli dikkat çekti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun Trabzon Günleri etkinliğinde yaptığı sunum izleyenler tarafından beğeni topladı. Trabzon'daki değişimin anlatıldığı 10 dakikalık sunumda hizmetler görsel olarak anlatıldı. Misafirlerine yakın ilgi gösterip ağırlayan Başkan Gümrükçüoğlu, ardından AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Genç'le birlikte stantları gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Etkinliklerde Trabzon Belediyesi'nin standında bulunan Temel Dursun tiplemesi de ilgi uyandırdı. Trabzon Belediyesi'nin standının girişinde bulanan karikatürde Dursun Temel'e " Ula Temel Bizim Trabzon Belediyesi'nin standı nerdedur biliy misin?" sorusunu soruyor. Bu soruya Temel "Habu kadar projeden anlamay misin? Önündesun da" cevabını veriyor. Temel ile Dursun'un bu diyaloğu önünde vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title