Haberler

    Tottenham Sessiz ve Derinden

    İngiltere Premier Lig 27. hafta karşılaşmasında Swansea City'yi ağırlayan Tottenham, 2-1 galip geldi ve şampiyonluk yolundaki takibini sürdürdü.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig 27. hafta karşılaşmasında Swansea City'yi ağırlayan Tottenham, 2-1 galip geldi ve şampiyonluk yolundaki takibini sürdürdü.

    Lider Leicester City'nin arkasında bulunan Tottenham, 19. dakikada Alberto Paloschi'nin golüyle 1-0 geriye düşerken ilk yarı bu skorla tamamlandı.

    İkinci yarıda oyuncu değişiklikleri yapan Tottenham'da sonradan dahil olan Nacer Chadli 70. dakikada attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

    Rakibi karşısında baskısını arttıran Tottenham, 77. dakikada Danny Rose ile 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi.

    Lider Leicester City'nin iki puan gerisinde yer alan Tottenham 54 puana ulaşırken kümede kalma mücadelesi veren Swansea City ise 27 puanda kaldı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Swansea City Tottenham Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title