Haberler

Tolgahan Sayışman ve Almeda İlk Kez El Ele Görüntülendi

Güncelleme:

İnkar ettikleri aşklarını artık saklama gereği duymayan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, önceki gün Bebek'teki bir otelden el ele çıkarken görüntülendi.

İlk zamanlarda inkar ettikleri aşklarını artık saklama gereği duymayan Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi, önceki gün Bebek'teki bir otelden el ele çıkarken görüntülendi.

EL ELE POZ VERDİLER

Muhabirlere gülümseyerek el ele poz veren sevgililer, yine de özel hayatla ilgili konuşmaya yanaşmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolgahan Sayışman Bebek Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (12)

ELA:

ALMEDA ÇOK HOŞTİR TEMEMDE BENANE BENANE:)))

25
5
yanıtYanıtla
aradiysanbulMobil-ANDROID:

2 gun sonrada oynadigi dizideki amineyle olur bende bu adami bisey sanmistim

18
3
yanıtYanıtla
yudum:

bence tolgahan cok yanis yapti selen cok daha guzel geri don bence tolga

7
12
yanıtYanıtla
HİRANURMobil-ANDROID:

Elleriniz Bırbirinden Ayrilmasin AMİNNNNN???????????????????????

4
7
yanıtYanıtla
AslannMobil-IOS:

Bize ne

9
1
yanıtYanıtla
mehmet:

boş insanlar ordusu, , ,

7
2
yanıtYanıtla
bombacı mülayim:

millet elele otelden çikiyor bizde burda el arabası

6
2
yanıtYanıtla
Dilek Hanim:

Aman Habere bak cay demle

4
1
yanıtYanıtla
SosyMobil-IOS:

Sayışam ??

3
1
yanıtYanıtla
kayseriliMobil-ANDROID:

sayışam nedir ya

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title