Haberler

TMSF, Satel Sabah Prodüksiyon'un Eşyalarını Satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bilgin Medya Grubu Hakim Ortak Borçlularından Satel Sabah Televizyon Prodüksiyon'a Ait Muhammen Bedelleri Toplamı 33 Bin 445 YTL Olan 727 Adet Ev ve Ofis Malzemelerini Yarın Satışa Çıkaracak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bilgin Medya Grubu Hakim ortak borçlularından Satel Sabah Televizyon Prodüksiyon'a ait muhammen bedelleri toplamı 33 bin 445 YTL olan 727 adet ev ve ofis malzemelerini yarın satışa çıkaracak.

TMSF'den yapılan açıklamada, satışa çıkarılacak malzemeler arasında; çalışma, haber merkezi, bilgisayar masaları, etejer, deri makam koltuğu, müzik seti, faks, fotokopi, printer, monitör, kasa, televizyon, mini buzdolabı, mikro dalga fırın, santral ve stüdyo kamerası bulunduğu kaydedildi. Açıklamada, Sony marka stüdyo kamerasının 3.5 bin YTL'yle en yüksek muhammen bedele sahip olduğu belirtildi.

Açıklamada, açık artırma yoluyla satışa çıkarılacak menkullerin muhammen değerin yüzde 75'inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa, ikinci satışın 21 Aralık 2006 yapılacağı bildirildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title