Haberler

Ticaret Borsası Başkanı Özdemir'den Mgc'ye Ziyaret

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, Ülkelerin ve Kentlerin Gelişmesinde En Büyük Faktörlerden Birisinin de "Basın" Olduğuna Dikkat Çekerek, "Birlikten Güç Doğar. Mersin İçin, Mersin Basınını Tek Vücut Görmeyi Umut Ediyoruz" Dedi.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, ülkelerin ve kentlerin gelişmesinde en büyük faktörlerden birisinin de "basın" olduğuna dikkat çekerek, "Birlikten güç doğar. Mersin için, Mersin basınını tek vücut görmeyi umut ediyoruz" dedi.

Özdemir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret ederek, yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Özdemir, basının geçmişte olduğu gibi bugün de ülkelerin ve kentlerin gelişmesinde önemli bir etken olduğunun altını çizerek, yerelde de Mersin basınına önemli görevler düştüğünü söyledi. MGC seçimleri sırasında kamuoyuna yansıyan birlik ve beraberlik tablosundan oldukça memnun olduklarını dile getiren Özdemir, temennilerinin ise Mersin basınını bir arada görmek olduğunu kaydetti. Meslek örgütlerinin de üyelerinin haklarını korumak ve onlara refah düzeyi yüksek bir çalışma ortamı hazırlamak adına önemli görevleri olduğunun altını çizen Özdemir, MGC'nin, önümüzdeki süreçte de gazetecilerin hakkını korumaya devam edeceğini ümit ettiklerini vurguladı.

MGC Başkanı Ahmet Ünal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Geçtiğimiz yıllarda sizlerin girişimleriyle bir araya gelmiştik ancak, belli bir süreden sonra verdiğimiz sözleri tutamadık. Bugün sizlere karşı bu konuda mahcup olmakla birlikte, gelecek adına tam anlamıyla bir meslek örgütü olacağımızın sözünü veriyoruz. Bizler göreve başlarken, bütün işlerimizi bir kenara bırakarak, 6 ay içerisinde üyelerimizin daha iyi koşullarda çalışmalarını sağlayacağımızın sözünü verdik. Bu sözümüzün arkasında durarak, olumlu adımlar atmaya başladık" diye konuştu.

(ÖT-MT-MT-Y)

25.01.2008 17:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title