Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 3. Grup'ta Lider Olan Denizli Belediyespor, Hafta Sonu Deplasmanda Karşılaşacağı Kütahyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürürken; Kırmızı-beyazlı Taraftarlar da Bu Deplasmanda Takımlarını Yalnız Bırakmayacak.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta lider olan Denizli Belediyespor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Kütahyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken; Kırmızı-beyazlı taraftarlar da bu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmayacak.

Ligde son iki haftaya girilirken Akhisar Belediyespor'un bir puan önünde liderliğini sürdüren Denizli Belediyespor, Kütahyaspor deplasmanından alacağı galibiyetle 2. Lig'e çıkmayı büyük ölçüde garantileyecek. İlk 3 takımın direkt olarak çıkacağı grupta büyük bir avantaja sahip olan Kırmızı-beyazlılar, Kütahyaspor'u yenerek mutlu sona ulaşmanın hesaplarını yapıyor. Hazırlıklarını Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda günde çift idmanla sürdüren Denizli Belediyespor, yarın Kütahya'ya giderek kampa girecek.

Bu sezon şampiyonluğa çok yakın olduklarını, bu fırsatı mutlaka değerlendireceklerini söyleyen Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Son haftalarda iyi sonuçlar aldık. Kütahyaspor deplasmanı bizim için son yılların en önemli ve kritik maçı olacak. Kazandığımız takdirde 2. Lig kapısını sonuna kadar aralayacağız. İyi çalışıyoruz" dedi.

Bu arada, Denizli Belediyespor'da Nevzat ve Ali Kemal, kart cezalısı oldukları için Kütahyaspor maçında oynamayacak.

Öte yandan Denizli Belediyespor taraftarları, takımlarını desteklemek için yaklaşık 10 otobüsle Kütahya'ya gidecek.

(AV-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title