Haberler

Tff 3. Lig

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, Tff 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele Eden ve 14 Haftadır Yenilgi Yüzü Görmeyen Karsspor'a Maddi Destek Sağlanması İçin Karsspor Yönetimiyle Biraraya Geldi.

Kars Valisi Mehmet Ufuk Erden, TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve 14 haftadır yenilgi yüzü görmeyen Karsspor'a maddi destek sağlanması için Karsspor yönetimiyle biraraya geldi.

Valilik Gazi Salonu'nda Vali Mehmet Ufuk Erden başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcısı Doğan Demirdaş ile Karsspor Kulübü Başkanı Dünyamalı Demir ve kulüp yönetimi katıldı. Toplantıda konuşan Vali Erden, Karsspor'un kentin gururu olduğunu söyleyerek, "Karsspor hepimizin takımıdır. Büyük bir özveri göstererek çalışmalarını devam ettiriyorlar. 2. Lig'e çıkmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Karsspor ilimizin gururudur. Bu nedenle takıma maddi ve manevi destek sağlamak bizlerin görevidir. Hepimiz takımın sorumluluğunu ortaklaşa alarak başarısı için çalışmalıyız. Değerli iş adamlarımızın da bu konuda görüş, öneri ve desteklerinizi bekliyoruz" dedi.

(BA-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title