Haberler

Tff 3. Lig

Tff 3. Lig 4. Grup'ta Micadelede Eden Zonguldakspor'da Teknik Direktör Salih Uralgil, Orhangazi Gençlerbirliği Karşılaşmasını Değerlendirerek, "Maçtan Yenik Ayrılmayı Hak Ettik, Çünkü Sahada Hiç Bir Şey Ortaya Koymadık ve Mücadele Vermedik" Dedi.

TFF 3. Lig 4. Grup'ta micadelede eden Zonguldakspor'da teknik direktör Salih Uralgil, Orhangazi Gençlerbirliği karşılaşmasını değerlendirerek, "Maçtan yenik ayrılmayı hak ettik, çünkü sahada hiç bir şey ortaya koymadık ve mücadele vermedik" dedi.

Geçen hafta Orhangazi Gençlerbirliği'ne karşılaşması öncesi maçı kazanma adına futbolcuları hazır gördüğünü, buna bir de ödenen primle beraber morallerin üst düzeye çıktığını belirten Teknik Direktör Uralgil, "Maçın başlama düdüğüyle beraber takımımı güçsüz, basiretsiz ve uyur gezer bir halde gördüm. Yenik ayrılmayı hak ettik, çünkü sahada hiçbir şey ortaya koyamadık" dedi. Gençlerbirliği maçı öncesi hafta içi ve ter idmanında takımın moral ve motivasyonun yüksek olduğunu gördüğünü belirten Uralgil, maçı

kazanmak adına davranışlarının kendilerini umutlandırdığını ancak maçta takımın ölü toprağı serilmiş gibi bir görüntü sergilediğini kaydetti.

Orhangazi Gençlerbirliği karşılaşması öncesi, ekonomik açıdan primlerin ödenmesi ve karşılaşma öncesi yapılan çalışmalarda kazanma adına futbolcuların performanslarından memnun kaldığını belirten Uralgil, "Ligde son üç hafta üst sıralarda oynadığımız takımlara karşı sergilediğimiz oyun, Orhangazi Gençlerbirliği maçında bizi umutlandırmıştı. Maçın başlama düdüğüyle beraber sanki bizim takım değil başka bir takım oynamaya başladı. Karşılaşmanın daha 12. dakikasında üst üste yaptığımız hatalar golün

habercisiydi ve kalemizde golü gördük. Yediğimiz gol sonrası takım abandone oldu, kötü bir görüntü verdik. 90 dakika boyunca neye teşebbüs ettiksek başarılı olamadık. Üstüne yediğimiz iki gol daha buna tuz biber ekti. Yediğimiz ikinci golde adam elini koluna sallaya sallaya kalemize topu gönderdi. Kontra yumruk aldık, takımımı sahada antrenmanlarından tam aksine güçsüz, basiretsiz ve uyur gezer gördüm. Boksörün atağa kalktığı anda yediği kontra yumruk gibi sahada ölü toprağa serpilmiş gibi serildik. Rüyamda

göremeyeceğim inanılmaz bir şekilde gardımız düştü. Yenik ayrılmayı hak ettik, çünkü sahada hiçbir şey ortaya koyamadık" diye konuştu.

Teknik direktörlük hayatı boyunca bu tip golleri yönettiği takımların yemediğini ifade eden Uralgil sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzde kalan iki maç Zonguldakspor'un geleceği açışından büyük önem taşıyor. Kongre kararın alınmasıyla beraber ligde oynayacağımız iki maç gelecek olan yönetime ışık tutacaktır. Zonguldakspor'a talip olacak yönetimin, ligin ilk yarısı kalan iki maçımızı kazanmamız katkı sağlayacaktır. Bu güne kadar çabalarımızın sonuç vermesi ve kalan maçlarda galibiyet almamız şart. Yeni yönetim kurulunun oluşumunda, bu yönde teknik heyet olarak bize ve futbolculara büyük görev düşüyor. Bu bizim şu an ilk başta

yapacağımız görev ve bunu da başarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız".

(SŞ-OS-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title