Haberler

Tff 2. Lig Yükselme Grubu

Tff 2. Lig Yükselme Grubu Lideri Kardemir Karabükspor'da Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, Erzurumspor Mağlubiyetiyle İlgili, "Her Takımın Başına Gelecek Bir Hadise. Her Maçımızı Kazanacağız Diye Bir Olay Yok" Dedi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu lideri Kardemir Karabükspor'da Basın Sözcüsü Ahmet Gölbek, Erzurumspor mağlubiyetiyle ilgili, "Her takımın başına gelecek bir hadise. Her maçımızı kazanacağız diye bir olay yok" dedi.

Ahmet Gölbek, yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Erzurumspor ile oynadıkları karşılaşmada istenilen performansı sergileyemediklerini söyledi. Müsabakanın ilk yarısında golü bulmalarına rağmen, yine ilk yarıda gelen beraberlik golüne engel olamadıklarını ifade eden Gölbek, şöyle konuştu:

''Elimize geçen yüzde yüzlük gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Saha şartları da aleyhimize olunca, arka arkaya gelen 2 gole engel olamadık. Çok iyi hazırlanmıştık, mutlak almamız gerek bir maçtı, ama başaramadık. Sahada ayakta durmak gerçekten zordu. Zor şartlarda iyi mücadele etmemize rağmen galip gelemedik. Lider takımın, 1-0 galip olduğu bir maçtan 3-1 mağlup ayrılması hiç de hoş değil. Ama her takımın başına gelecek bir hadise. Her maçımızı kazanacağız diye bir olay yok. Çok da gol pozisyonumuz vardı, ama değerlendiremedik. 3-1'lik mağlubiyet, olumlu sonuçları da ortaya çıkardı. Erzurumspor maçı bizim için kırılma noktası oldu. Futbolcularımız ciddiyetin ne kadar önemli olduğunu bu maç sonunda anladılar. Lider olmamız yeterli değil. Aradaki puan farkını açmamız lazım." Ahmet Gölbek, hedeflerinin Bank Asya 1. Ligi'ne yükselmek olduğunu ve Erzurumspor mağlubiyetinin bu hedeflerini engellemediğini sözlerine ekledi.

(YE-SD-KÇ-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title