Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig 2. Grup'ta Mücadele Eden Mersin İdmanyurdu'nda İzmirspor Karşısında Alınan 3 Puanın Mutluluğu Yaşanıyor.

TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nda İzmirspor karşısında alınan 3 puanın mutluluğu yaşanıyor.

Sezona 3 puanla başladıkları için mutlu olduklarını belirten Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Abdülkerim Durmaz, ilerleyen haftalarda daha iyi futbol oynayıp taraftarları mutlu edeceklerine inandığını söyledi. Bu maçta eksikliklerini de tespit ettiklerini ifade eden Durmaz, Marmaris Belediyespor karşısında daha az hatayla oynamak istediklerini kaydetti.

Mersin İdmanyurdu Başkan Vekili Hüseyin Çalışkan, sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını belirtirken, bu sezon tribünlere bayan seyircilerin ücretsiz alınacağını açıkladı.

Öte yandan geçen sezondan 2 maç cezası olan Teknik Direktör Abdülkerim Durmaz, İzmirspor maçını tribünlerden izlerken, cezasını Marmaris Belediyespor maçında tamamlayacak. Yardımcı antrenör Alp Pehlivan da cezalı olduğu için, diğer yardımcı antrenör Teoman Dirican takımın başında sahaya çıkıyor.

Bu arada Mersin İdmanyurdu, Marmaris Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-lacivertli takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor.

(ÖT-AB-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title