Haberler

Teravih Namazı Kılmak İçin Camiye Gitti, 2 Gündür Haber Alınamıyor

Teravih namazı kılmak için camiye gitti, 2 gündür haber alınamıyor Osmaniye'de teravih namazı kılmak için camiye giden 14 yaşındaki Ahmet Özerli bir daha eve dönmedi Baba Veysal Özerli, "Canının sağ olduğunu bileyim yeter" diyerek gözyaşı döktüOSMANİYE - Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde teravih...

Teravih namazı kılmak için camiye gitti, 2 gündür haber alınamıyor

Osmaniye'de teravih namazı kılmak için camiye giden 14 yaşındaki Ahmet Özerli bir daha eve dönmedi

Baba Veysal Özerli, "Canının sağ olduğunu bileyim yeter" diyerek gözyaşı döktü

OSMANİYE - Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde teravih namazı kılmak için camiye giden 14 yaşındaki Ahmet Özerli bir daha eve dönmedi. Önceki akşamdan bu yana kayıp olan Ahmet'in babası Veysal Özerli, "Şuan çocuğum ne yiyor ne içiyor çok merak ediyorum, canının sağ olduğunu bileyim yeter" diyerek gözyaşı döktü.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gaffarlı Köyü'nde önceki akşam saatlerinde iftarını açtıktan sonra teravih namazını kılmak için evden çıkan 14 yaşındaki Ahmet Özerli'den ailesi bir daha haber alamadı.

Baba Veysal Özerli, oğlu Ahmet'in sahura kadar evine dönmediğini fark edince karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Çocuklarını merak edip her yeri aradıklarını ama bir sonuç alamadıklarını söyleyen Özerli, gidebileceği güzergahta bulunan Mehmetli Belediyesi'nin kamera kayıtlarını incelediklerini ancak hangi istikamete gittiğini belirleyemediklerini ifade etti.

Ahmet'in, bütün arkadaşlarıyla görüştüklerini belirten baba Özerli, kimsenin Ahmet'i görmediğini, sadece teravih namazından sonra gittiği aracı evin yakınlarına bıraktığını öğrendiklerini söyledi. Özerli "Çocuğumun sol kolunda eline yakın yerde büyük bir doğum beni olacak yüzlerinde de var. Lütfen görenler jandarmaya ve bize ulaşsınlar. Şuan çocuğum ne yiyor ne içiyor çok merak ediyorum, canının sağ olduğunu bileyim yeter, duyarlı insanlardan yardım bekliyorum" diye konuştu.

Ailenin olayla ilgili kayıp başvurusunun ardından Sumbas İlçe Jandarma Komutanlığı çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Osmaniye Sumbas 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title