Haberler

Tenis: Uluslararası Bnl İtalya Turnuvası

Tek erkeklerde seribaşı raketler kayıpsız ilerledi Tek kadınlarda Kvitova ve Kerber elendi.

Uluslararası BNL İtalya Turnuvası'nda ikinci gün, ikinci tur maçlarıyla sürdü.

İtalya'nın başkenti Roma'daki Foro Italico semtinde bu yıl 71'incisi düzenlenen ve kadınlarda 2 milyon 120 bin avro, erkeklerde 3 milyon 452 bin 415 avro ödüllü turnuvada, tek erkekler ve tek kadınlarda ikinci tur maçlarıyla devam edildi.

Tek erkeklerde turnuvayı 2011 yılında kazanan 2 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, Roma'da bu sezon ilk kez çıktığı kortta Çek raket Radek Stepanek'i, 6-3 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek, adını bir üst tura yazdırdı. Djokovic'in rakibi ise ikinci turda 16 numaralı seribaşı Tommy Robredo'yu 6-2 ve 6-4'lük setlerle yenen Alman Philip Kohlschreiber oldu.

3 numaralı seribaşı raket İsviçreli Stanislas Wawrinka da İspanyol Pere Riba'yı 6-0 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yendi ve bir üst tura çıktı.

5 numaralı seribaşı İspanyol David Ferrer de Kazak raket Mikhail Kukushkin'i 6-1 ve 6-2'lik setlerle fazla zorlanmadan 2-0 ile geçti.

Kanadalı 8 numaralı seribaşı Milos Raonic ise ev sahibi ülkeden Simone Bolelli'yi 6-3 ve 7-6 (6)'lık setlerle 2-0 yendi ve 3. tura yükseldi.

Turnuvanın tek kadınlar dalında da 2 numaralı seribaşı Çinli Na Li, Avustralyalı Casey Dellacqua'yı 6-1 ve 6-4 ile 2-0 yenerek, adını bir üst tura yazdırdı.

5 numaralı seribaşı Çek Cumhuriyeti'nden Petra Kvitova, Çinli rakibi Shuai Zhang'a 7-6 (6), 5-7 ve 6-3'lük çekişmeli geçen 3 setin sonucunda 2-1 boyun eğerek, Roma'ya veda etti.

Kvitova gibi erken veda eden bir raket ise Angelique Kerber, Çek Petra Cetkovska'ya 4-6, 6-3 ve 6-4'lük setlerle yenilerek, elendi.

İkinci tur maçlarının oynanacağı turnuvada yarın; dünya bir numarası İspanyol Rafael Nadal, 4 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer, 6 numaralı seribaşı Tomas Berdych ve 7 numaralı seribaşı İskoç Andy Murray, Roma'da bu sezon ilk kez korta çıkacak. - Roma

Kaynak: AA / Spor

Angelique Kerber İtalya Roma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title