Haberler

Telekulak'a Karşı Casus Avcısı

Profesyonel Casus Kamera Tespit ve Casus Cep Telefonu Dinlenmesini Engelleyen Cihaz Satışlarında Artış Yaşanıyor.

Profesyonel casus kamera tespit ve casus cep telefonu dinlenmesini engelleyen cihaz satışlarında artış yaşanıyor.

Antalya'da faaliyet gösteren Net Group Teknoloji Hizmetleri Danışmanlık Şirketi'nin son bir ay içerisinde internet üzerinden yaptığı satışlarda ciddi artış görülüyor. Siparişlerini internet üzerindeki www.hobim.net sitesi üzerinden yapan şirketin Yönetim kurulu Başkanı Veli Erçelik, fiyatı 65 YTL'den başlayan cihazlarla gizli kamera ve dinlenmenin tespit edilip engellenebileceğini söyledi.

Son yıllarda gizli kamera ve telefon dinleme cihazlarındaki satışların artış gösterdiğini anlatan Veli Erçelik, "Gizli kamera ve böceklerin yanı sıra kamera tespit ve dinleme cihazlarını tespit ederek bloke eden cihaz satışlarında da ciddi artış var. Fiyatı 65 YTL'den başlayan kalem dedektörler sayesinde telefonunuzun dinlenip dinlenmediğini tespit edip, engelleme cihazları ile böcekleri bloke ettirebilirsiniz. Özel şirketlerin güvenlik amacıyla kurduğu dinleme sistemi son zamanlarda sevgililer ve eşler arasında da tercih edilmeye başlandı. Bu dinleme ve gizli kamera kayıtlarını tespit eden Profesyonel Casus Kamera Tespit ve Casus Telefon dinleme engelleme cihazları da son zamanlarda ciddi anlamda rağbet görüyor. Yani hem izlemek ve dinlemek, hem de bunları engellemek için teknolojik cihazlar her kesimin yoğun ilgisini görüyor" dedi.

Veli Erçelik, cihaz fiyatlarının 100 YTL ile 6 bin YTL arasında değiştiğini belirterek, müşterinin paket talepleri halinde fiyatın artabileceğini söyledi.

(AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title