Haberler

    X360'ta Gta V'in 2. Diskini Yüklemek Doku Kaybı Yaşatıyor

    Rockstar’ın merakla beklenen oyunu GTA V sonunda piyasaya çıktı. Oyunun X360 sürümünde 2. diskin sabit diske yüklenmesiyle ilgili sorun var. GTA V sonunda çıktı, ama...

    Rockstar'ın merakla beklenen oyunu GTA V sonunda piyasaya çıktı. Oyunun X360 sürümünde 2. diskin sabit diske yüklenmesiyle ilgili sorun var.

    GTA V sonunda çıktı, ama bazı problemler de baş gösterdi. Bu seferki problem ise X360'ta 2. diskin sabit diske yüklenmesiyle birlikte oluşan doku kaybı. Rockstar, GTA V'in X360 sürümünde kullanıcıların 2. diski yüklemelerini tavsiye ediyor. Eğer öyleyse bu durum doku kaybı yaşatarak oyunun saçma görünmesini sağlayabilir. Bu sorun için yayınlanan videoda 2. diskten direk oynanan  ve HDD'ye yüklenen oyunun grafikleri arasındaki fark da gösteriliyor. Sorun görünüşe göre dokularda dar boğaz oluşmasından dolayı ileri geliyor. Konsol verilerin sadece belirli bir miktarını işleyebiliyor.

    Eğer bir X360 sahibiyseniz 2. diski de HDD'ye yükleyerek disk okuma sesinden kurtulabilirsiniz. Ama bu durum ise görselliğin kötü olmasına neden olabilir. GTA V'le ilgili yapılan bazı yorumlarda da PS3'te kare atlaması problemi yaşandığı dile getirilmişti. Rockstar bu sorunlar için herhangi bir açıklama yapmadı, ama yüksek ihtimalle bir yama çıkartarak sorunların önüne geçecektir. 2. diskin doku kaybıyla ilgili videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

    GTA V

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title