Haberler

The Walking Dead 6. Sezon Devam Fragmanı

AMC ekranlarının en gergin ve en heyecanlı, ayrıca da tam tamına 9 Ödül sahibi olan The Walking Dead, 8. Bölümü ile sezon arasına girdi.

<a class='keyword' href='/the-walking-dead/' title='The Walking Dead Haberleri, The Walking Dead Haberi, The Walking Dead Haber'><strong>The Walking Dead</strong></a> 5. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

AMC ekranlarının en gergin ve en heyecanlı, ayrıca da tam tamına 9 Ödül sahibi olan The Walking Dead, 8. Bölümü ile sezon arasına girdi. Peki devamında neler olacak ve sezon ne zaman devam edecek ?

The Walking Dead için sezonun devam bölümüne dair kısa bir fragman yayınlandı. Fragmanda daha fazla kan akarken, gelecek bölümün ismi "Negan Çağı Başlıyor!" olarak belirlendi. Negan aslında çizgi romanların efsane kötülerinden biri olarak bilinmekte. Dizide ise Jeffrey Dean Morgan tarafından canlandırılıyor.

The Walking Dead'in 6. Sezonu 14 Şubat itibariyle 9. bölümden devam edecek.

The Walking Dead 6. Sezon Devam Fragmanı

Bunun yanında diziyi takip edenlerin izlemesi gereken bir promo yayınlandı. Bu promo, gelecek bölüm hakkında detaylı bilgiler vermekte ve izlemesi bir nevi zorunlu. Yayımlanan promosyon videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

The Walking Dead Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title