Haberler

Tesla Fabrikası Yangın Nedeniyle Üretime Ara Verdi

Güncelleme:

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Tesla fabrikasında çıkan yangın nedeniyle üretim durdu. Elektrik direğinin alev alması sonucu çıkan yangın, fabrika çevresinde küçük çaplı hasara neden oldu. Fabrika personeli evlerine gönderilirken, yangının kundaklama olabileceği şüphesi üzerinde duruluyor.

Almanya'nın başkenti Berlin'deki Tesla fabrikası, talihsiz bir olaydan dolayı üretimine ara vermek zorunda kaldı. Bölgeye yakın bir elektrik direğinin alev alması sonucunda, fabrika çevresinde küçük çaplı bir yangın çıktı.

Elektriklerin de gitmesinin ardından üretim tamamen dururken, çalışanlar arasında büyük bir panik yaşandı. Herhangi bir can kaybının olmadığı olayın ardından tüm fabrika personeli evlerine gönderilirken, fabrikanın tekrar üretim sürecine girmesi için yapılan çalışmalar son hız devam ediyor. İşte tüm detaylar…

Tesla fabrikası can pazarına sahne oldu!

Güvenlik güçleri böyle bir olayın kendiliğinden ve tesadüf eseri oluşamayacağını, olası bir kundaklama girişiminden şüphelendiklerini söylüyor. Bölge yetkilisi Michael Stuebgen yaptığı açıklamada, Alman yasalarının bu talihsiz olayın tüm failleri için en uygun cezayı vereceğini belirtti.

Stuebgen ayrıca, olayın gerçekten bir kundaklama olup olmadığından halen emin olmadıklarını da sözlerine ekledi. Bazıları ise, baş şüpheli olarak Tesla'yı zaman zaman acımasızca protesto eden iklim aktivistlerini gösteriyor. Fakat bununla ilgili şu an için herhangi bir kanıt mevcut değil.

Tesla yönetimi Berlin fabrikasının genişliğini 2 katına çıkarmak için gerekli çalışmalara başlarken, Alman aktivistler bu durumu fabrika çevresinde kamp yaparak protesto ediyor. Bu yapı için bir sürü ağacın kesileceğini söyleyen çevreciler, bu duruma bir dur denmesi gerektiğini savunuyor. Ancak Robin Wood isimli aktivist grubun basın sözcüsü, meydana gelen yangından hiçbir haberlerinin olmadığını ve bu olaya oldukça şaşırdıklarını söyledi.

Tesla için büyük suçlama!

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Tesla yönetimi ne yapmalı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için çok değerli.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Almanya Berlin Teknoloji Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title