Haberler

    Nexus 7 Nasıl Bu Hale Gelebildi?

    Google ile Asus işbirliğinde geliştirilen uygun fiyatlı tablet bilgisayar Nexus 7, sıra dışı bir olay ile gündeme oturmayı başardı. Peki Nexus 7’ye tam olarak ne ...

    Google ile Asus işbirliğinde geliştirilen uygun fiyatlı tablet bilgisayar Nexus 7, sıra dışı bir olay ile gündeme oturmayı başardı. Peki Nexus 7'ye tam olarak ne oldu?

    Fiyat – performans konusunda belki de piyasadaki en iyi Android'li tablet bilgisayar olan Nexus 7, bugüne kadar hep iyi yönleri ile gündeme gelmişti ancak bu kez bahsi geçen olay biraz ilginç. Çin'li bir kullanıcının paylaştığı görsellere göre Nexus 7, şarj esnasında alev aldı.

    Önce hafif bir yanık kokusu ile başlayan sorunlar, sonrasında cihazın alev almasıyla son bulmuş. Kullanıcının aktardığı bilgilere göre tablet, odada yangın çıkarmaya yetecek kadar kıvılcım da saçmıştı üstelik. Cihazın olay sonrasındaki hali böylesi bir durumun nasıl olabildiği konusunda bizleri de hayretler içersinde bıraktı.

    Tabi ki bu durumun gerçekliği konusunda da temkinli olmakta yarar var. Zira basit bir karalama kampanyası olma olasılığı da bir hayli yüksek. Daha önce akıllı telefonların ve tablet bilgisayarların böylesi durumlara neden olabildiğine ilişkin birçok haber gündeme gelmişti ancak sanki bu biraz abartılı olmuş gibi. İlerleyen günlerde Asus cephesinden de elbet bir açıklama gelecektir. Bekleyelim ve görelim.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Google Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title