Haberler

    Lenovo, Senenin En "Thinker" Kişisini Arıyor!

    Lenovo, Yılın En "Thinker" Kişisini Arıyor! Oylamaya Katılmak İçin Yapmanız Gereken İse Çok Kolay...

    Lenovo, yılın en "thinker" kişisini arıyor! Lenovo'nun ThinkPad ürün kategorisinden ilham alarak hazırladığı projenin web sitesi ise, www.istethinker.com.

    Kullanıcıların "tıpkı bir ThinkPad gibi" mantığından yola çıkarak, ister kendilerini isterlerse iş dünyasından veya ünlülerden karizmatik, başarılı, performans sahibi, her zaman takip edilen, güvenilir veya çalışkan olduğunu düşündüğü adayları oylamaya sunduğu www.istethinker.com web sitesi, 28 Şubat 2011'e kadar 2 ay boyunca aktif olacak.

    Yılın thinker'ını oyladığınız www.istetihnker.com internet sitesinde, başka bir kullanıcının seçtiği kişiyi "oyla" butonu ile destekleyebilir; seçiminiz ile, Facebook, Twitter, Friendfeed, Linkedin gibi sosyal ağlarda anında yer alabilirsiniz. Böylece, arkadaşlarınızdan en hızlı şekilde destek almanız da mümkün olacak. Ayrıca, www.istethinker.com internet sitesinde yer alan "Rastgele Thinker"ı tıklayarak, hiç tanımadığınız ama size ilham veren Thinker adaylarını da oylayabilirsiniz. Hikâyesi en çok beğenilen ilk 3 kişi ise, Lenovo'nun Thinker'ı olacak ve muhteşem özelliklere sahip Lenovo'lar ile ödüllendirilecek.

    Birinci seçilen Thinker'ın ThinkPad X serisinden X201 model dizüstü bilgisayar kazanacağı yarışmada, ikinci Thinker, Edge serisine ait 14 inç notebook'un sahibi olacak. Üçüncü Thinker'ın ıdeaPad S10-3 netbook ile ödüllendirileceği yarışmada, ayrıca Thinker kişilerin kendileri değil aday gösterdikleri kişilerden olursa aday sahipleri, 500 GB'lık harici USB bellek kazanacaklar.

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    Bilgi için: Lenovo Türkiye

    Telefon: (216) 570 01 00

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title